joi, 8 martie 2012

14.


            Next Day...


            Nuuu! Nu din nou! Iarasi nu mi-a sunat ceasul! Am 3 apeluri de la Ellie, care probabil vroia sa o duc la scoala. Cred ca a luat autobuzul. M-am uitat la ceas si era ora 10:40am. Iti bati joc de mine? In cateva minute m-am pregatit toata pentru scoala si am luat o clatita facuta de mama pentru micul dejun. I-am zis mamei ca nu mi-a sunat ceasul, si daca vrea sa sune la liceu sa vorbeasca cu diriginta sa imi motiveze absentele. Ea a zis sa o sun cand ajung la scoala ca sa stie pe cate ore sa ma ii zica dirigintei ca am lipsit. Am intrat in masina si nu am putut sa observ cat de frig era inauntru. Aveam impresia ca sunt inca afara, si nu in masina. Pentru ca nu am voie sa pornesc motorul chiar cum bag cheile in contact, a trebuit sa mai stau inca 10 minute in fata casei, ca motorul sa se incalzeasca.
            Cand am ajuns la scoala era deja 11:30, asa ca am mai ramas inca o jumatate de ora ca sa intru in scoala la fix. Am sunat-o pe mama si i-am explicat ca nu pot intra in scoala decat la fix, iar ea a zis ca o sa o sune pe diriginta in timpul pauzei de masa *pauza de masa era de la ora 12 pana la ora 13*.  Cum am auzit clopotelul, m-am dat jos din masina si m-am indreptat spre intrarea in scoala. Nici nu poti sa iti dai seama cat de repede se aglomereaza holurile intr-un liceu. Se sunase deabea de un minut, iar holurile erau pline. Am vazut-o pe Ellie iesind de la desen, iar cand m-a vazut si ea a venit ingrijorata spre mine, intrebandu-ma ce s-a intamplat.
            Eu: Pai, nu s-a intamplat nimica, doar ca nu mi-a sunat ceasul.
            Ellie: Glumesti?
            Eu: Nu...
            Ellie: Ok. Vezi ca am vorbit azi dimineata cu Eddie, si m-a intrebat unde esti. I-am zis ca te tavalesti cu unul prin zapada iar el a facut o fata ciudata. Nu stiu ce vroia sa iti zica, dar parea foarte vesel.
            Eu: Ma tavalesc prin zapada? Data viitoare spune ca fac dragoste in camera de hotel a cuiva...
            Ellie: Emma, iti dai seama ce ai zis acuma? Tocmai te-ai dat de gol...ca..tu...si...Zayn ati.. oo doamne, il omor!
            Eu: WOWOWOW! Nu! N-am facut nimica cu el! Promit!
            Ellie mi-a aruncat o privire nu prea increzatoare, dar totusi a lasat conversatia balta in momentul in care si-a simtit telefonul bazaindu-i in buzunar.
            Ellie: Scuze,  ora mesajelor!
            Eu: Da,da, inteleg. Vorbesti cu dragostea ta, ma duc si eu sa o gasesc pe a mea. *rade*
            Ellie *rade*:  Bafta!
            M-am dus in cantina, si l-am vazut pe Eddie la masa cu toata echipa de drama. Nu mai erau locuri si pentru mine, dar totusi am vrut sa stau la masa cu Robin. Nu am mai stat demult cu ea, si imi era dor de povestile ei haioase.
            Eu: Hei Robin! Ce mai faci?
            Robin: Emma, esti draguta! Adica, cand esti super draguta, ai de dat cu ceva in cap. O veste soc, sau ceva de genul. Nu-mi spune ca nu ne mai poti duce pe mine si pe fete astazi in centru!
            Eu: Ba da! Si nu am nicio veste soc, doar ca mi-a fost dor sa stau cu tine la masa.
            Robin: Da, si mie imi era dor. De cand esti cu Eddie mai mult stai cu el, decat sa te mai intrebi ce iti face vechea prietena...
            Eu: Nu e adevarat! Doar stii ca ma intereseaza de tine! http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvbjlwAo9h1r5mvppo2_250.gif
            Robin: ok,ok, sa zicem..
            Am stat toata pauza mare impreuna cu Robin si din nou a inceput sa imi zica noile ei glume, pana am ajuns sa rad cu lacrimi. Nu puteai sa nu razi la ceea ce iti zicea Robin. Era foarte amuzanta. Daca erai intr-o stare proasta, ea sigur era cea care iti ridica moralul.
            Eu: Ok,ok. Gata.. O sa mor pe aici din cauza ta. Daca ma  mai faci sa rad atata!
            Robin: Oh,haide! Ca mai am sa iti zic inca ceva!
            Eu: Robin, s-a sunat deja, toata lumea pleaca la ore. Vroiam sa te intreb la ce ora sa trec pe la tine sa te duc in centru?
            Robin: Pai, pe la 5 ar fi superb!
            Eu: Ok, pe la 5 e bine.
            M-am ridicat de la masa la care am stat cu Robin si m-am dus la ultimele doua ore, care erau de Engleza. Si cata bucurie, ca prima ora am dat test din gramatica iar la ora de la 2 la 3 ne-a dat sa ne uitam la un documentar, dupa care trebuia sa facem un eseu pe tema lui.                                         
            Emma, se pare ca saptamana viitoare nu e chiar atat de libera precum credeai.
            Dupa ce s-au terminat orele, am luat-o pe Ellie si am dus-o acasa, dupa m-am dus si eu acasa unde ma astepta mama cu vestea ca diriginta mi-a motivat toate absentele. I-am multumit ca a vorbit cu ea, iar dupa m-am dus in camera la mine unde am stat pe laptop pana la ora 4 fara ceva, cand m-am pornit spre Robin sa o duc spre centru.


            In masina, in drum spre centru


            Eu: Si, fetelor, ce faceti in centru?
            Ele: Pai, se face un concert free! Cu trupa One Direction. Vrei sa stai si tu?
            Eu: Nu, multumesc, dar unde se face? Ca sa stiu unde sa va las.
            Robin: Langa Starbucks.
            Eu: Starbucks? Perfect. Demult vroiam sa imi iau un Frappuccino de acolo,dar nu am reusit niciodata sa imi fac timp sa imi iau unul.
            Robin: Deci o sa stai macar cand se intalnesc cu fanii?
            Eu: Doar cateva minute, sa vad daca sunt atrasi de frumusetea mea. *rade*
            Fetele au inceput sa chicoteasca in masina, si erau foarte nerabdatoare sa ajunga la concertul free. Oare asa faceam si eu cand eram mica si eram nebuna dupa nu stiu care cantaret? Oh, dar cand eram mica, ma bucuram de lucrurile micute. Imi aduc aminte cand mama mi-a cumparat jocul PinBall portabil. Sau cand mi-a cumparat tata primul meu telefon, la varsta de 14 ani. Eram atat de fericita. Acuma, un copil de 8 ani are BlackBerry, Facebook, internet, iar daca ii dai o jucarie de a ta de cand erai mic, se uita cu dispret la ea. Se asteapta sa ii dai cadouri de mii de lire.
            Cand am ajuns in fata la cafeneaua Starbucks, erau o multime de fane, iar eu nu gaseam un loc de parcare. O fata m-a rugat daca le putem lasa pe ele jos, ca sa poata prinda loc in fata sa faca poze cu ei, iar eu i-am zis ca o pot lasa chiar langa gardul pentru fani. Pana si Robin a inceput sa sara in sus de fericire cand i-am zis asta.
            Le-am lasat pe fete cat de aproape am putut, iar eu m-am mai invartit inca cateva minute sa parchez masina. Cand m-am dat jos din ea a trebuit sa mai merg inca cateva minute ca sa ajung la Starbucks.
            Eram inghetata cand am intrat in cafenea, iar caldura din ea m-a molesit complet. Mi-am dat comanda de frappuccino-ul dorit, si m-am asezat la o masa de langa geam, ca sa le caut cu privirea pe Robin si celelalte, pentru ca de aici aveai o priveliste superba, si stateai si la cald.
            Deodata, am auzit multimea de fete incepand sa tipe, in momentul in care o usa din fata gardului s-a deschis. Au iesit doi bodyguarzi, iar dupa ei au iesit niste baieti. M-am uitat mai atent, pentru ca mi se pareau cunoscuti.
            Em: „O, nu! Nu! Doar, spune-mi ca nu e adevarat! Nu-mi zi ca a OMIS sa zic asa, ca face parte dintr-o trupa”.
            Nici nu mi-am terminat frappuccinoul si am iesit din Starbucks, plina de nervi. M-am indreptat spre gardul pentru fani, impingand pe toate fetele din fata mea. Se uitau urat la mine, iar unele imi ziceau ca ar trebui sa stau si eu la coada, de unde au inceput si ele. Nu le-am bagat in seama, pentru ca acolo, in fata gardului nenorocit era o persoana cu care am dormit in acelasi pat, aceaasi camera, cu care m-am batut cu faina, si care mi-a mancat din prajitura!
            Cand intr-un sfarsit am ajuns in fata, am dat si de Robin.
            Robin: Hei, Emma! Deci pana la urma ai venit si tu in fata!
            Eu: ROBIN! TACI!
            M-am uitat dupa Zayn, care se apropia din ce in ce mai mult de mine, in timp ce dadea autografe si facea poze cu fanele. Cand a ajuns aproape mine, s-a blocat.
            Eu: Hei, Zayn, ce ai zice sa imi dai si mie un autograf? Poate pe unul dintre desenele  mele? Sau iti plac mai mult schitele?
            Zayn: Emma! Stai, ca nu e asa!
            Eu: Stii, continua semnatul si fotografiatul. Multumesc ca mi-ai zis si mie. Poti sa uiti de mine. Nicii nu vreau sa te mai vad.
            M-am intors revoltata, si am vazut-o pe Robin cum a ramas cu gura cascata. L-am auzit pe Zayn strigandu-ma, dar nu am bagat de seama. Adica, nu am nimica cu baietii, pentru ca pun pariu ca el le-a zis sa nu imi zica nimica. Ce, se gandea ca o sa ii sar in cap de o sa ii distrug adorabila freza?  Sau ca o sa ma laud pe internet ca sunt prietena cu el? Se vede cata incredere a avut si are in mine. Toate fazele care le-a facut la hotel, le-a facut pentru ca nu vroia ca eu sa aflu.
            Stai, asa, ca au mai avut un complice! Ellie! O, vai, Ellie, multumesc ca mi-ai zis ca Zayn e nu stiu ce mare vedeta. Da, multumesc mult. Dar, normal, pe tine nu te interesa nimica, din moment ce ai ajuns sa te intalnesti cu unul dintre ei. Ma rog, aproape intalnit.
            De parca seara mea nu putea decurge mai rau, in timp ce stateam in masina si le asteptam pe fete sa plece de la concert, si in timp ce clocoteam de nervi, l-am vazut si pe Eddie in oras.
            Em: „Uite-l, in sfarsit cineva care sa ma mai linisteasca! Cred ca a venit de la verisorul lui. Am sa il sun sa ii zic sa vina pana la masina”
            Am dat sa iau telefonul din geanta, dar in timp ce ma uitam la el, l-am vazut de mana cu o fata si s-a oprit in mijlocul drumului sa o sarute.
            Em: „SERIOS? SERIOOOS?! IN CINE NAIBA MAI POTI AVEA INCREDERE IN ZIUA DE AZI?! CHIAR TOATA LUMEA E CU SUSUL IN JOS? CE NAIBA?!”
            Imi venea sa plang. Nici nu mai stiam ce sa fac. Simteam ca toata lumea in care am avut incredere, m-au tratat ca pe un nimc. Ellie, cea mai buna prietena a mea mi-a ascuns faptul ca tipul la care am stat un weekend interg e un cantaret, Zayn, tipul in care am inceput sa am incredere si care mai avea un pas si ajungea sa fie un prieten special, m-a mintit tot timpul despre el, Eddie, baiatul pe care chiar il plac, m-a inselat. Chiar, atat de repede poate fi distrusa o zi perfecta? Parca ieri ziceam ca imi ador viata! Acuma as da orice sa o schimb cu altcineva!
            Nici nu stiam unde sa ma duc, sau cu cine sa vorbesc. Nu stiam daca sa il sun pe Eddie sa ii zic ca nu mai vreau sa vorbesc cu el in viata mea. Singurul lucru care l-am facut a fost sa o sun pe Robin si sa ii zic ca nu o mai pot astepta, pentru ca m-a sunat mama sa ma duc acasa sa am grija de Jamie, pentru ca ea pleaca la o cina cu tata.
            A trebuit sa o mint, doar nu puteam sa ii zic tot ceea ce era in capul meu. Cu toti nervii care i-am avut in mine, am incercat sa ma calmez inainte sa pornesc la drum.
            Cand am ajuns acasa, m-am dus din nou in camera mea, unde mi-am inchis telefonul si i-am zis mamei ca nu vreau sa vina nimeni la mine sa ma viziteze, in special daca e Ellie.
            Nu am fost eu tot weekendul, pentru ca am stat inchisa in camera tot timpul, sub patura mea, ascultand muzica, si plangand incontinuu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu