vineri, 16 martie 2012

32.


             Luni 19 Martie


            Eu: NUUU! nuuu te rog eu nu imi strica ziua asta! Si nu de dimineata!
            Am iesit nervoasa din masina si mi am luat telefonul din geanta, sa o sun pe Ellie si sa ii zic ca nu pot veni dupa ea pentru ca afurisita mea de masina se stricase!  THAT BITCH!
            Cand intr un sfarsit Ellie mi a raspuns la telefon, i am explicat ca masina nu vroia sa porneasca si ca trebuie sa ia un taxi in dimineata asta. Ellie a inteles si mi a zis sa ma calmez, ca nu e sfarsitul lumii. 
            Ba pentru mine era! Astazi, cand parintii si Jamie s au dus in nu stiu ce excursie, masina mea a hotarat sa se strice! Si astazi cand trebuia sa ma intalnesc cu Zayn, a hotarat ea sa isi faca de cap cu mine! Am chemat un taxi, iar doamna de acolo mi a zis ca in cinci minute trebuia sa apara masina in fata casei. Cele cinci minute au trecut al naibii de greu!
            In timp ce eram in taxi, am incercat sa ma calmez, pentru ca nu vroiam sa imi incep ziua chiar cu stangul. Singurul lucru care m a facut sa zambesc a fost fata tatei de iarna asta cand i a venit factura pentru cardul meu. Imi aduc aminte ca atunci era cat pe ce sa il scuipe pe Jamie cu cafeaua lui fierbinte. De asemenea mi am adus aminte de ziua in care le am zis alor mei ca ma intalnesc cu Zayn. Nu cred ca o sa pot uita fata care a facut o tata cand a realizat ca Zayn este intr o formatie.
            Amintirile veneau unele peste altele, incat nu am realizat ca ajunsesem in fata liceului, iar taximetristul ma striga.
            Taximetristul: Domnisoara? Am ajuns.
            Eu: Aa, da, ma scuzati. Cat face?
            Taximetristul: 3£.
            I am intins taximetristului banii si i am urat o zi buna. Cum am iesit din taxiu mi am simtit telefonul vibrand in buzunarul paltonului. L am luat in mana si am vazut ca era un mesaj de la Zayn.
            • Zayn: Mornin babe! Ce faci? •
            • Eu: Morning! Rau. Mi s a stricat masina. Totul merge pe dos in dimineata asta.. •
            • Zayn: Awe! *hug* asta inseamna ca nu ne mai intalnim astazi dupa orele tale? • 
            • Eu: Asa se pare.. Blame that bitch! •
            Am intrat in liceu si deja toata lumea se imbulzea pe holuri. Argh, uram aglomeratia! Cand intr un sfarsit am ajuns la dulapul meu, am vazut un anunt cum ca astazi toata ziua aveam repetitii pentru scenete. Adica, pana la ora 3, cand ieseam toti. 
            Asta insemna o zi intreaga langa Eddie. O, nu! Poate fi ziua asta mai rau decat e acuma?! Da, uitasem ca si Eddie facea parte din grupul de drama. Din cauza asta erau zile in care stateam ore intregi in aceeasi camera cu el, ceea ce era extrem de iritant! 
            Ellie *vine langa ea*: neata Emma, ce faci?
            Eu * ia afisul de pe dulapul ei si i l arata in fata lui Ellie*: cum suna asta?
            Ellie *citeste*: umm.. Destul de... Binisor?
            Eu: Binisor?! Serios?! O zi intreaga cu idiotul ala! Ellie, asta e mai ceva decat momentele in care ma forteaza ai mei sa manac branza! E mai rau decat iadul! 
            Ellie: Ok.. Ok... Te inteleg. Calmeaza te. Ia o usor! Apropo, vezi ca astazi la 10 baietii sunt invitati la un interviu! Sa ii asculti si pentru mine.
            Eu: nu promit nimic..
            Mi am luat teancul de foi cu replicile care le aveam din dulap, si m am dus spre sala de repetitii a liceului. Inainte sa intru, i am trimis un mesaj lui Zayn in care ii ziceam ca nu stiu daca o sa ies intreaga de la ore, din moment ce trebuia sa stau o zi intreaga alaturi de Eddie. Imediat, am vazut ca Zayn mi a si raspuns la mesaj.
            • Zayn: Babe, daca te enerveaza prea tare nu ezita sa ii dai o palma care sa o tina minte! Si daca nici palma nu functioneaza, v a avea nevoie de niste gheata din cauza pumnului meu. Do your best la repetitii! x •
            Mesajul lui Zayn m a facut sa zambesc, si am intrat in sala de repetitii putin mai vesela.


            Pauza de masa


            Heh, deja puteam sa ma pregatesc pentru ca Ellie avea sa ma omoare. Uitasem de interviul baietilor de la ora 10 si puteam sa pun pariu ca o sa faca urat. Am intrat in cantina, si am vazut o stand la masa noastra si isi butona telefonul. Probabil vorbea cu Leprechaun. 
            Eu: ce faci Ellie?
            Ellie: Tocmai mi a dat mama mesaj si mi a zis ca o sa vina pentru cateva zile verisoarele mele. Adica, Karin si Jessie pe capul meu pentru doua zile! Nu intelege gresit, iubesc copii, dar ele doua...ele doua ma scot din pepeni! Emma, pot sta la tine urmatoarele doua zile? *puppyface*
            Eu: am toata casa numai mie si Blu.. As putea spune da, dar cand o sa ajungi sa le faci fata? Haide Ellie, nu pot fi atat de rele...
            Ellie: Ok, atunci uite cum facem. O zi la tine, o zi la mine. Sa vezi si tu cum este sa stai cu doua gemene! Argh.
            Eu: ok, mie imi convine. Nu ma mai simt singura si nu o sa mai pot injura masina din cauza prezentei minorilor.
            Ellie: Dar unde s au dus ai tai?
            Eu: Nu stiu. Adica, au balmajit aseara si azi dimineata de o excursie, dar nu am bagat de seama pentru ca eram prea obosita. Stiu doar ca o sa vina deabea vineri, pentru ca am vazut notat pe calendarul din bucatarie..
            Ellie: oh, ok. Inghetata?
            Eu: as putea zice nu?
            Ellie mi a dat o lingurita si am inceput sa mancam amandoua din inghetata ei.  Imi placea sortimentul asta *lamaie verde* asa ca nu am putut spune nu. 
            Robin *apare la masa lor*: hello! Ce mai faceti? Uu, inghetata.
            Ellie: nu vezi prea des asa ceva.
            Am inceput sa rad, si mi am simtit telefonul vibrand pe masa. L am luat si am vazut un mesaj de la Zayn, in care ma intreba daca era ok sa ne intalnim pe la 4. 
            • Eu: e ok. Cred ca o sa iau un taxi de acasa pana in oras. <3 •
            Mi am blocat telefonul si m am reintors la convorbirile care le aveau Robin si Ellie.
            Robin: Emma, ce scenete pregatiti pentru concurs? Si cine aranjeaza filmarea scenetelor?
            Eu: pai nu pot sa zic ce scenete o sa prezentam, dar de filmat de filmeaza Jamie Jars din 12F. 
            Robin: Asdfghjkl! Vrei sa imi faci si mie cunostiinta cu el?
            Eu: esti sigura de asta?
            Robin: All the way, YES!
            Ellie: Cine e Jamie  Jars?
            Mi am intors privirea prin cantina, pana am dat de Jamie, adica un baiat blond, cu jumatate de abdomen facut si cu parul ridicat in sus. Arata destul de bine, si avea si o personalitate destul de draguta, doar ca singura chestie naspa la el era ca spunea totul in fata. Mie nu mi s a intamplat niciodata sa imi zica ceva, chiar se comporta dragut cu mine. Doar ca am auzit ca o relatie de a lui nu a durat mai mult de o luna, maxim doua. De asta nu prea am vrut sa ii fac cunostiinta lui Robin cu el.
            Eu: Ok, o sa vad ce pot face orele astea la drama. *se ridica de la masa* ne vedem mai tarziu, ma duc in sala.
            Ellie: ok, dar vii cu mine astazi dupa ore pana la Nandos?
            Eu: nu stiu, probabil. Trebuie sa ma intalnesc cu.. *nu putea zice din cauza lui Robin*
            Ellie: Ete! Nu are nimica! Vii?
            Eu: vedem. Ne vedem in parcare dupa ore.
            Ellie & Robin: See ya laterr!
             Pentru ca nu erau multi in sala de repetitii, am inceput sa desenez cateva modele, si sa vorbesc cu Zayn prin mesaje. Se parea ca mai avea inca un interviu, iar dupa era liber toata ziua. 
            In sfarsit avea liber mai mult de doua sau trei ore! Minune! Sarbatoare! Oare vine Apocalipsa?...


            Dupa ore


            Finally! Am iesit de la repetitii! Finally nu mai respir aer in aceeasi camera cu Eddie! Poate erau momente in care exageram faptul ca il vedeam pe Eddie, dar, sunt un leu, asa ca deodata ce m ai tradat e cam greu sa prind din nou incredere in tine. 
            Mi am lasat foile cu replici in dulap, si am iesit impreuna cu Ellie din liceu. Credeam ca numai inauntrul liceului era imbulzeala si chestii de genul, dar se parea ca aglomeratia ajunsese si afara.
            Eu: Chiar ti e asa foame? Adica, tocmai pana la Nandos? E o gramada de mers!
            Ellie: laaasa! Mersul pe jos face piciorul frumos!
            Mi am dat ochii peste cap, si am intrat in multimea de adolescenti, indreptandu ne spre iesire din curtea liceului. Deodata, si eu si Ellie ne am oprit din drum cand am vazut acel Range Rover negru.
            Eu: ce face Harry aici?
            Deodata, am auzit cum din acel Range Rover s a facut auzita melodia „With You” de la Chris Brown. Atunci mi am dat seama ca defapt Zayn conducea masina. Cine era fan infocat Chris Brown? ZAYN MALIK, ZAYN MALIK...
            eu: ce are de gand sa faca?! Vrea sa il lase pe Harry fara masina?
            Mi am luat telefonul din genata si am apelat numarul lui Zayn. Cum m am asteptat, pe fundal se auzea melodia de la Chris Brown.
            Eu: ESTI NEBUN! Ce ai de gand sa faci?
            Zayn: Ai zis ca ti s a stricat masina..
            Eu: Da, dar asta nu inseamna sa vii la liceul meu sa ma iei de la ore! 
            Zayn: Asta a fost doar ocazia. Vreau sa devenim oficiali. Nu mai vreau sa ne ascundem. Vreau sa stie toata lumea ca tu esti prietena mea si vreau ca toti sa stie cat de mult tin eu la tine!
            Eu: Te inteleg perfect, dar in niciun caz nu intru eu in masina aia..
            Ellie *ii ia telefonul din mana*: Zayn, ma duci la Nandos si eu ti o aduc pe Emma in masina. Deal?
            Am auzit cum a raspuns Zayn, in schimb nu am putut intelege nimic. 
            Ellie: Emma, am nevoie sa ma duca pana la Nandos, te rog frumos urca in masina aia! Oricum avea sa se intample odata si odata! Haidee, plus ca mor de foame!
            Eu: Da, stiu asta! Dar nu la aniversarea noastra de 4 luni, stii?
            Ellie:Astazi faceti 4 luni?! La multi ani! Acuma serios, urca in masina aia!
            Ellie m a impins de la spate si m a surprins cata forta avea fiinta asta! Avea un corp care ii intra si in gaura de la ac si ma impingea cu toata puterea ei! M am apropiat de masina si am vrut sa ma duc pe bancheta din spate, in schimb Zayn mi a deschis portiera din dreptul lui. De ce ma ura fiinta asta? Nu vroiam sa ne vada toata scoala! Am simtit o pe Ellie cum a trecut pe langa mine si s a impins in mine, facandu ma sa intru mai repede in masina. Cum m am asezat pe scaun m am intors catre Zayn, si am vazut ca si el se uita la mine.
            Eu: esti nebun! Ce cauti aici? 
            Zayn: i only came to pick up my babe.. 
            Zayn si a asezat mana pe obrazul meu, facandu si simtita prezenta in aer mirosul parfumului lui. M am uitat la mana si am vazut ca inca purta ceasul care i l facusem cadou de Craciun, la fel cum si eu purtam bratara de la el. M am uitat in ochii lui si mi am dat seama de ceea ce avea de gand sa faca. Nu am mai avut timp sa mai fac nicio miscare ca el deja isi lipise buzele de ale mele, si damn, incerca sa ma omoare prin sarutul ala? Pentru ca aveam impresia ca o sa imi sara inima din piept. Culmea? Pe fundal, in masina canta melodia Let me love you de Mario.
            Zayn *zambeste*: La multi ani.
            Am zambit si eu pentru ca nu uitase ca astazi implineam 4 luni. 
            Ellie *isi imita stomacul care murea de foame*: Sdueoamfoehznofwap. Putem porni, va roog?
            Am inceput sa radem, pentru ca imediat ce Ellie a facut asta a aparut si un raspuns natural din partea stomacului ei, in care se parea ca avea loc al treilea razboi mondial.
            Am iesit din parcarea scolii, iar in cateva minute am fost in fata la Nandos unde Ellie i a multumit lui Zayn ca a adus o si a iesit ca si arsa din masina.
            Zayn: acum, ne intoarcem la intalnirea noastra.
            Eu: Da. Totusi, chiar ti au dat liber tot restul zilei?
            Zayn: Umm, se poate zice..
            Eu: Doar nu ai ..
            Zayn: macar odata pe luna sa stam mai mult impreuna. Si asa ca acusi vine si celalalt turneu, si o sa fiu plecat cam doua-trei luni.
            Am simtit cum un fior si a facut aparitia in corpul meu, numai la gandul ca Zayn trebuia sa plece in turneu. Nu vroiam sa imi dea lacrimile asa ca am dat drumul la radio, pentru a inveseli cat decat atmosfera. Zayn a pornit din nou motorul de la Range Roverul lui Harry si ne am indreptat spre Starbucks, unde am baut o cafea impreuna, iar dupa i am zis lui Zayn sa mergem la mine acasa pentru ca nu mai vroiam sa vina fane peste noi ca sa ii ceara autografe, cum s a intamplat la cafenea.
            Zayn: daca tu vrei, lets go.
            Cand am ajuns in fata casei nu am putut sa nu ii arunc masinii mele niste piriviri urate. Uram faptul ca se stricase si imi era lene sa o duc la reparat. Cum am intrat in casa Blu a sarit pe noi iar telefonul fix ma anunta ca aveam doua mesaje. Le am ascultat, si se pare ca erau de la mama si imi zicea ca s ar putea ca ei sa stea mai mult in acea excursie, lasandu mi o lista cu lucrurile care trebuia sa le fac. Am inceput sa le notez pe carnetelul de langa telefon, si am simtit bratele puternice ale lui Zayn cum m au cuprins. Dupa ce am notat, m am intors cu fata spre el, l am prins de obraz si m am indreptat spre bucatarie pentru ca imi era pofta de ceva dulce. M am uitat in congelator, si am vazut ca mama cumparase inghetata cu aroma de lamaie verde si portocale, din moment ce la amandoua ne placeau aromele astea. Am scos inghetata din frigider si am lasat o sa se incalzeasca putin.
            Zayn: So, ce facem astazi?
            Eu: Nu este vizibil? Mancam inghetata toata ziua!
            Zayn *rade*: adica numai tu mananci inghetata.
            Eu: oo da.. Well, oricand putem merge in... *se uita pe geam*. serios? Acuma si a ales sa se strice vremea?
            Din vremea frumoasa, calduta, cu soare, adica de primavara, s a transformat intr o vreme posomorata. Cerul se intunecase deodata si primii stropi de ploaie isi faceau aparitia. Mi am dat seama ca nu v a fi o ploaie de 10 minute, ci ore! La gandul picaturilor de ploaie, mi am dat seama ca nu ma mai atragea gandul sa mananc inghetata, asa ca am pus o la locul ei.
Zayn*rade*: defapt, cred ca tine cu mine..
            M am strambat la Zayn si am iesit din bucatarie, indreptandu ma spre living. Am vazut ca laptopul mamei era pe masa din sufragerie, asa ca m am asezat pe canapea si l am luat in brate ca sa intru pe Tumblr ul lui Ellie. Zayn s a asezat langa mine si se uita si el la tumblr ul ei, care era plin cu One Direction.
            Zayn: Asta e al tau?
            Eu: Nu, e vechiul tumblr al lui Ellie.
            Zayn: Oh, ma gandeam ca e al tau..
            Am continuat sa ma uit pe dashboard, iar pe langa pozele facute la interviurile care le au avut astazi *Zayn imi spunea la fiecare poza unde erau si ce faceau* am vazut si poza in care Zayn era in curtea liceului meu, apoi, poza in care Zayn ma sarutase. M am uitat in spatele masinii, si am vazut ca Ellie a fost surprinsa strambandu se *din cauza ca ii era foame*, ceea ce m a facut sa rad cu lacrimi. 
            Am dat scroll mai in jos si am vazut o gramada de speculatii despre "fata" pe care o saruta Zayn, pentru ca fata mea nu se observa prea bine. M am uitat la commenturile de la acel post si am vazut ca cineva postase o poza de pe facebookul meu, si explicand cateva lucruri despre mine.
            Eu: WHAT THE... Jesus! HOLY...
            zayn *se uita la TV si se intoarce deodata spre Emma, speriat*: Ce s a intamplat?
            Eu: Avem o ora de cand ne am intalnit, si deja au aparut poze cu mine pe net. Am impresia ca sunt urmarita de FBI! Incep sa stie aproape totul despre mine.  ZAYN, DU TE SI INCUIE USILE SI BLOCHEAZA GEAMURILE! 
            Zayn *rade si ii inchide laptopul*: Nu mai citi ce zic ele despre tine. 
            Eu: Au zis ca nu ne sta bine impreuna...
            Zayn: Nu conteaza ce zic ele. Stii bine asta.  *o imbratiseaza*
            Eu: Si daca fanelor nu o sa le placa de mine, si o sa ne despartim din cauza asta?
            Zayn: Serios, Emma? Nu fanele decid cu cine sa fiu eu. 
            Eu: si daca eu o sa ma satur sa fiu umilita in public? *se referea la faptul ca fanele o vor insulta in public* 
Zayn: atunci o sa le zic cat de mult te iubesc si sa inceteze sa se ia de tine pentru ca nu rezolva nimic.
            Am incercat sa ma pun in situatia de a fi insultata de fanele lui, si m am simtit oribil. Cred ca era cel mai oribil lucru care mi l am putut imagina vreodata. Regretam faptul ca am iesit in public, pentru ca in momentul de fata eram stresata.  
            Zayn: Emma, nu te mai ingrijora degeaba! Totul o sa fie bine, gandeste pozitiv.
            Eu: Dar..
            Gandurile mele au fost intreupte in momentul in care am vazut ca ma suna Ellie. 
            Eu: da?
            Ellie: Emma! Pot sa te rog ceva?
            Eu: Sigur.
Ellie: Stii ca la scoala am vorbit despre venirea lui Karin si Jessie, nu? 
            Eu: Da, ce s a intamplat?
            Ellie: in seara asta ar trebui sa ma intalnesc cu Niall, adica, stii tu, si parintii mei se duc la bunicii mei. Asta inseamna ca ar trebui sa am grija de Jessie si Karin.. Poti avea tu grija de ele pana maine dimineata, te rog?
            Eu: Well, stai sa il intreb pe Zayn daca e de acord.
            Mi am luat telefonul de la ureche si i am zis lui Zayn despre verisoarele lui Ellie, iar el a acceptat cu conditia ca Ellie si Niall sa ne faca un favor candva. 
            Eu: Da, ai dreptate. Facem un lucru bun. Si mai ales ca e si aniversarea noastra.
            Niall: Multumiiiiiiim! 
            Am inceput sa rad, iar dupa Ellie mi a zis ca v a veni cu ele in cateva minute. Am inchis telefonul, iar Zayn m a intrebat ce stiu despre Karin si Jessie.
            Eu: pai, au 9 ani. Sunt gemene, blonde, par carliontat. Au o gramada de energie si ultima data cand au fost pe la mine, adica acuma cativa ani, Karin descoperise o fantezie pentru baby Jamie.
            Zayn *rade*: Magnet de mic?
            Eu: Stii, Jamie e chiar simpatic. Tu nu l ai cunoscut inca. 
            Zayn: Imi imaginez ca e simpatic din moment ce e ruda cu tine. 
            Mi am simtit telefonul vibrand din nou, iar de data asta ma suna Robin.
            Eu: 2 secunde, Zayn. *raspunde* Alo?
            Am inceput sa palavragesc cu Robin despre amintiri din copilarie, iar inainte sa inchid m a intrebat daca am vorbit cu Jamie despre ea. Uitasem complet despre asta! I am zis adevarul lui Robin, si ii promisesem ca voi vorbi cu Jamie imediat ce inchideam la ea.
            Robin: Yay! Merci Emma! Astept raspunsul tau! 
            Eu: totusi, nu te astepta la un raspuns prea rapid, doar il cunosti...
            Robin: Nu Emma, nu il cunosc atat de bine ca tine *rade*
            eu: Shit. Scuze. Ma refeream la faptul ca el e mai incet la chestii din astea. *rade*
            Am inchis la Robin, si am vazu cum Zayn incepuse sa se joace cu Blu. Erau atat de scumpi amandoi!  Am cautat prin agenda telefonului numarul lui Jamie si am inceput amandoi sa vorbim prin mesaje. Nici nu mi am dat seama cand a trecut timpul din cauza lui Jamie, pentru ca in momentul in care m am uitat la ceas era deja ora 6, iar Ellie suna la usa. M am ridicat de pe canapea, lasandu mi telefonul pe masa si i am dat drumul la usa. Afara turna cu galeata, iar Ellie era uda din cap pana in picioare din moment ce umbrela ei o aveau Jessie si Karin. 
            Ellie: buna Emma! Merci pentru serviciu! Haideti, intrati in casa.
            Eu: Buna Ellie. Nu ai pentru ce. Have fun!
            Ellie mi a multumit si a intrat inapoi in taxiul cu care venise. Le am luat pe suriori in casa, iar dupa ce s au dezbracat de geci, le am luat cu mine in living pentru a l intalni pe Zayn.
            Eu: Karin, Jessie el este prietenul meu, Zayn. Zayn, ele sunt Karin si Jessie.
            Zayn: incantat de cunostiinta. 
            Jessie: Si noi. Dar, Emma, de ce are Ellie lipit pe peretii ei poze cu prietenul tau? 
            Karin: EMMA! Ellie are fantezii cu Zayn! 
            M am uitat spre Zayn, care mai avea putin si murea de ras. Am vazut ca nu avea sa zica nimic din moment ce statea cu capul intr o perna si radea.
            Eu: Jess, Karin, sunt sigura ca verisoara voastra nu are fantezii cu el.
            Zayn s a apropiat de urechea mea si mi a zis ca stiau cam multe lucruri pentru varsta lor. Am inceput sa rad, si am vazut cum Jess si Karin cautau telecomanda de la plasma. Am vrut sa le o dau, pentru ca era in spatele lui Zayn si nu o puteau vedea, dar el m a oprit, zicandu mi sa le mai las putin sa isi consume din energie.
            Jess: Karin! Deschide ochii dupa telecomanda!
            Karin: Guurl, tocmai ti am zis ca nu stiu unde e! Esti culmea!
            Simteam ca o sa explodez de ras, asa ca mi am pus capul intre spatele canapelei si spatele lui Zayn pentru a nu fi vazuta de Jessie si Karin. 
            Karin: Emma, vrem ciocolata!
            Jess: si ciocolata calda.
            Karin: fata, doar ciocolata. Fara ciocolata calda!
            Jess: Da mi e frig !
            Zayn: ce ziceti de niste Mars, iar dupa un ceai?
            Fetele s au uitat una la alta, si au dat din cap. Zayn s a ridicat de langa mine si le a luat pe fete de mana, ducandu le in bucatarie unde tineam ceailul si Mars. Ma bucuram ca Zayn imi stia aproape toata casa, in special bucataria. Mi am luat telefonul de pe masuta si m am uitat la mesaje. Primisem inca doua mesaje noi, care se pareau ca erau de la Jamie. Am inceput sa vorbesc din nou cu el, iar peste cateva minute l am vazut pe Zayn intrand in living, dar fara surori.
            Eu: unde sunt Jess si Karin?
            Zayn: Beau ciocolata calda si mananca Mars. Nu au acceptat ideea de ceai de cirese..
            Mi am simtit din nou telefonul vibrand, si am vazut ca era un mesaj din nou de la Jamie.
            Zayn: cine e?
            Eu: Umm, unu Jamie.
            Zayn s a asezat langa mine pe canapea, si m a lasat sa vorbesc in continuare cu Jamie. La un moment dat, in timp ce scriam un reply, Zayn mi a luat telefonul din mana si s a aplecat asupra mea, oferindu mi probabil cel mai placut sarut. Mi am asezat mainile dupa gatul lui si l am tras mai aproape de mine, asta facandu ne sa fim intinsi complet pe canapea. Inainte de a face alta miscare, mi am adus aminte ca nu eram singuri acasa, fiind si gemenele cu noi. Mi  am adus aminte prea tarziu, pentru ca in momentul in care am reusit sa ii soptesc lui Zayn ca sunt gemenele cu noi, ele erau deja in fata usii de la living. 
            Surprinsi am fost si noi, nu numai ele. Karin si Jess se gandeau la ceea ce tocmai vazusera, iar eu si Zayn am ramas surprinsi pentru ca amandoua erau imbracate cu hainele mele. Karin purta un sutien de al meu de culoare crem si facut aproape in totalitate din dantela, iar Jessie avea pe ea unul nou de culoare neagra cu dantela. De asemenea, aveau in picioare si niste tocuri de ale mele, si nu imi putea da seama cum de nu auzisem tocurile alea pana sa ajunga in fata livingului. O Doamne! Simteam ca o sa intru in pamant de rusine! Karen si Jess purtau sutienele mele in fata lui Zayn! Acuma imi doream ca gemenele sa fi ramas cu Ellie.
            Jess: Karin, asa ai facut si tu si fratele Emmei?
            Karin: Nu! *lasa capul in jos*. Eu m am asigurat sa nu ne vada nimeni..
            Karin & Jess: Zayn, cum aratam?
            L am vazut pe Zayn cum imi analiza sutienele si dadea sa raspunda, doar ca i am pus mana la gura.
            Eu: Voi doua! Duceti va sus si puneti la loc tot ceea ce ati scos! Pana numar la trei ati plecat.
            Pana mi am terminat numaratoarea, Jessie si Karin s au mai fatait putin in fata usii de la living, iar dupa au alergat in camera mea
            Zayn: imi plac gusturile tale cand e vorba de lenjerie.
            Eu: TUUU! *isi pune mainile in parul lui*
            Zayn: Nuu, nu parul. 
Eu: nu ai inca permisiunea sa imi vezi lenjeria!
            Zayn: Mainainte nu dadeai impresia de asta..
            Eu: Doar te tachinam.
Zayn: Stii, m ai tachinat destul in seara asta.
            Eu: Si de asta vroiam sa te intreb daca ramai peste noapte..
            Zayn: Crezi ca as putea refuza o ocazie ca asta?
            Eu: Well, daca vrei sa fii tachinat in contiunare..
            Zayn: Atata timp cat sunt langa tine, nu conteaza.
            I am explicat lui Zayn fara subinteles ca nu sunt pregatita iar el m a inteles. Iubeam faptul ca Zayn tot timpul ma intelegea si era alaturi de mine. Iubeam de asemenea momentele in care devenea gelos, ca atunci cand a crezut ca se intampla ceva intre mine si Harry, sau ca in seara asta cand vorbeam cu Jamie prin mesaje. Nu peste mult timp, Karin si Jessie au aparut in living, schimbate in pijamalele lor *le aveau in gentuta cu care au venit*. Totusi, aveau chef de joaca, asa ca si eu si Zayn, ne am hotarat sa ne jucam putin cu ele inainte sa le ducem in camera la somn.


            ~~~


            „Eram in bucatarie, si vorbeam cu Jamie prin mesaje. Era culmea persoana asta. Ma facea sa rad incontinuu. Nu intelegeam cum de Jamie nu avea o prietena inca. Trebuia sa i o prezint pe Robin mai repede. M am ridicat de la masa si am vrut sa imi iau un twix din dulap. In schimb l am vazut pe Zayn care era destul de suparat pe mine.
            Eu: Zayn, ce s a intamplat?
            Zayn: Inceteaza sa mai vorbesti cu el! Numai din cateva cuvinte care le am vazut din mesajele lui si mi am dat seama ce vrea.
            Eu: Zayn..ce naiba?
            Zayn: Ce naiba, Emma? Tipul ala se da la tine iar eu nu pot suporta asta! El iti face avansuri, iar tu accepti.
            Eu: Nu pot sa cred ca gandesti in felul asta! E doar un amic, for Christ sake! Daca tu reactionezi asa, cand un baiat vorbeste cu mine, eu cum ar trebui sa reactionez cand sute de fete sunt in stare sa iti ofere totul pe tava si alte chestii?!
            Zayn: Doar stii ca atunci e alta chestie..
            Eu: Alta chestie?! Mie mi se pare cam acelasi lucru! 
            Zayn: NU! E DIFERIT. Nu eu ma dau la ele!
            Eu: FOR CHRIT SAKE! SI TIE TI SE PARE CA EU MA DAU LA JAMIE?! sau am uitat, Zayn Malik are tot timpul dreptate..
            Eram foarte nervoasa pe Zayn pentru ca el credea ca ma dadeam la Jamie. Nu imi venea sa cred cat de gelos devenea in momentul in care vorbeam cu un alt baiat. Daca el reactioneaza asa la unul, eu cum ar trebui sa reactionez fata de sute de fete?! L am vazut cum mi a intors spatele, si dadea sa iasa din bucatarie.
            Eu: Unde crezi ca te duci? Ma lasi asa in mijlocul convorbirii?!
            Zayn: ma duc sa fumez o tigara! 
            Am ramas singura in bucatarie, in linistea deplina, din moment ce gemenele dormeau. Imi auzeam gandurile atat de tare, incat aveam impresia ca o sa imi explodeze capul. Intelegeam gelozia lui Zayn. Si stiam ca facea asa doar pentru ca tinea la mine. Totusi de data asta depasise limita. Trebuia sa se linisteasca cu chestiile astea. Am mai stat cateva minute in bucatarie, si am observat ca Zayn nu se mai intorcea. Nu puteam sa imi dau seama ce tot facea afara pentru ca turna cu galeata, si era frig. Mi am luat paltonul pe mine si am iesit afara.
            Eu: ZAY...
            Nu am apucat sa ii strig tot numele pentru ca prin ploaia torentiala de afara am vazut cum o masina avea farurile aprinse, dar era izbita in copacul din fata casei mele. M am uitat disperata dupa Zayn si l am vazut intins pe trotuarul din fata casei mele. Lumina farurilor ii lumina cat de cat fata si am vazut ca era lovit la cap, si cioburi de la parbrizul masinii erau in jurul lui. Am vazut cum soferul masinii a iesit de la volan intreg, doar socat si se uita la ceea ce tocmai facuse. Am alergat la Zayn si mi am pus mainile pe fata lui.
            Eu: Zayn! Zayn, deschide ochii! ZAYN!
            Mi am pus degetele la gatul lui sa ii simt pulsul, doar ca nu era de gasit. Am vazut ca langa el era tigara lui, pe jumatate fumata. Firar mama ei de tigara! Si sa l ia naiba pe Jamie. Toate astea s au intamplat din vina mea. Soferul nu stia ce sa mai faca, si il auzeam foarte vag cum ma intreba daca Zayn este in regula. Nu ii puteam raspunde. Simteam ca nu mai aveam voce din cauza lacrimilor care imi inundau fata. Nu imi dadeam seama care erau lacrimile mele, si care erau picaturile de ploaie. Toate s au amestecat pe fata mea. 
            Am vazut cum soferul a telefonat la ambulanta, iar in cateva minute au si aparut in fata casei mele. Medicii i au facut un electro-soc, dar se parea ca inima lui nu dadea niciun semn de viata. Inainte sa il urce in ambulanta, l am sarutat, si speram din toata inima ca si el sa imi raspunda la sarut. Am fost data la oparte de catre un medic, iar apoi l au urcat pe Zayn in ambulanta, plecand cu viteza mare din fata casei mele.
            M am uitat la sofer, si se vedea pe fata lui ca nu era beat. Din balmajelile care le zicea, am inteles ca alunecase pe sosea din cauza ploii. Eram in stare de soc, iar lacrimile mele nu incetau sa mai curga pe obrajii mei. M am uitat in locul in care l am gasit pe Zayn, si mi am fixat privirea pe urma de sange care a lasat o dar si pe afurisita de tigara.
            Am simtit cum picioarele ma lasau, si am cazut in genunchi, punanadu mi mainile pe fata si incepand sa plang din ce in ce mai tare...


            ~~~


            Zayn: Babe.. Emma.. 
            Mi am deschis ochii si am realizat ca plangeam. Nu imi dadeam seama daca asta era un vis sau realitate. M am uitat la Zayn, care era speriat, din moment ce eu nu ma mai opream din plans. Mi am pus mana pe fata lui, sa verific daca nu era lovit la cap. El mi a prins mana si mi a sarutat o. Atunci am realizat ca visasem si ca asta era realitatea. M am lipit de Zayn si i am oferit cel mai romantic sarut. Eram usurata ca totul a fost doar un vis. Eram extrem de bucuroasa ca Zayn era in viata, langa mine, si nu era suparat. 
            Eu: ti am zis vreodata cat de mult te iubesc? Ce mi ai facut, Zayn?
            Zayn *ii sterge lacrimile*: si eu te iubesc, Emma. Intrebarea asta trebuie sa ti o pun eu tie, din moment ce in fiecare moment al zilei ma gandesc la tine. Iar acum nu pot sa imi dau seama ce ti s a intamplat.
            Mi am readus aminte de acel cosmar, iar sentimentul care l am avut in el in momentul in care l am vazut pe Zayn lovit de masina, mi a reaparut in stomac si iarasi mi au aparut lacrimi pe fata. I am zis lui Zayn doar ca am avut un cosmar, in care el fusese lovit de o masina. Am inceput sa ii explic si restul visului, si simteam cum lacrimile nu se mai opreau de curs. 
            Zayn: Don't worry, babe. Sunt aici. Nu mai plange. A fost doar un vis.
            Zayn si a pus bratele in jurul corpului meu, si m a tras mai aproape de el. M am apropiat cu cel mai mare drag de el, si adoram faptul ca ii auzeam inima batand. 
            Nu am mai dormit toata noaptea din cauza visului meu, lucru care l a facut si pe Zayn sa stea treaz langa mine, linistindu ma din cand in cand cu cate un sarut. 
            Dupa noaptea asta, am realizat cat de mult insemna Zayn pentru mine dar si ca trebuia sa ii fac cunostiinta mai repede lui Robin cu Jamie. Imi era frica ca visul meu sa nu devina realitate.

Un comentariu:

  1. Aici, ai putea modifica costul întregii credințe. Aveți nevoie de ajutor spiritual, vrăjitorie pentru a vindeca tot felul de boli vraja de sarcină, vraja financiară, vraja de promovare a afacerilor, câștiga vraja Loteriei, fost vraja din spate, vraja de dragoste, răzbunarea vrăjitoare, lupus și multe altele. Atunci sunteți bineveniți în casa mea pe bază de plante. DM ?? pentru orice ajutor spiritual, contactează-mă pe WhatsApp: +2348129175848 sau e-mail: ededetemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere