miercuri, 14 martie 2012

29.

            Vineri 23 Decembrie partea I


            Am fost trezita de zgomotul pe care il faceau baietii in living. Zici ca era al treilea razboi mondial. Cu toate ca aseara adormisem cu capul pe pieptul lui Zayn, m am trezit cu spatele la el, si cu mana lui imbratisandu ma. M am intors cu fata la el, si imediat si a deschis si el ochii. Mi am scos mainile de sub pilota dar am dat de aerul mai rece din camera, iar pielea mi s a facut de gaina, lucru care m a facut sa ma apropii si mai mult de Zayn, pentru a ma incalzi.
             Zayn: morning…
             Eu: nu esti treaz. Mai stam inca cateva minute.
            Zayn: imi convine..
             Parca ceilalti stateau cu paharele lipite de usa noastra, pentru ca imediat ce am zis asta, Louis a dat buzna in camera noastra si a inceput sa strige sa ne trezim. Si eu , si Zayn am inceput sa ne vaicarim, pentru ca eram obositit.
             Louis: Da de ce sa nu va treziti?! Ati facut nebunii aseara?
             Zayn a luat o coaja de portocala de pe noptiera lui si a aruncat-o in Louis.
             Louis: Bineee, inca cateva minute! Ya bradford bad couple..
             Dupa ce Louis a iesit din camera am deschis ochii si am vazut ca Zayn zambea .
             Zayn *tinea ochii inchisi*: daca suntem bradford bad couple, inseamna ca tu esti my bradford bad girl?
            Eu:  Mhm, asa se pare. *rade*
            L am auzit pe Louis strigand din living ca este 10:30 si ca trebuia sa ne pregatim pentru venirea lui Danielle. Cred ca striga din living pentru ca nu vroia sa mai fie lovit cu alta coaja de portocala.
             Eu si Zayn: WE’RE AWAAKE!
             Au mai durat cateva minute pana sa ne ridicam din pat *vina mea. Nu vroiam sa fac contact cu aerul rece*, dar pe la ora 11 eu si Zayn eram in bucatarie, mancand cereale cu lapte.
             Liam *intra in bucatarie*: Neata!! Ce mai faceti?
            Zayn: mancam. Cu lingurile. *ii arata lingura*
            Liam *face o fata speriata*: ok, atunci vorbim dupa ce terminati de mancat.
            L am vazut pe Liam cum s a intins dupa un croissant iar dupa a iesit din bucatarie.
            Eu:  care e faza cu lingura?
            Zayn: nu ii plac...
            Dupa ce am terminat de mancat m am indreptat spre camera mea ca sa ma schimb de pijamale. Cand am ajuns in living l am vazut pe Niall care imi facea semn sa vinsa vorbesc cu el. M am uitat prin preajma sa vad daca nu cumva Zayn si Ellie sunt in living. 
            Niall: Emma, vii cu mine sa cumparam un brad artificial si niste decoratii?
            Eu: ASDFGHJKL! Ador cumparaturile de Craciun!
            Niall: Deci asta e un da?
            Eu: Normal!
            Niall: Perfect. M am gandit sa plecam dupa ce mai stam ceva timp cu Danielle. Si daca mergem avem mai mult timp sa vorbim.
            Eu: Yeap. Sper ca de data asta sa nu ma mai faci sa plang!
            Liam a aparut deodata in living si ne a zis ca in 10 minute v a ajunge Danielle.
            Eu: Fuck. Trebuie sa ma schimb. *fuge in camera si incuie usa, gandindu se ca Harry o sa intre peste ea*
            Zayn *bocaneste*: Si eu ce fac? Da mi si mie niste haine din dulap.
            M am uitat prin dulap, la hainele lui Zayn si i am dat o pereche de jeansi, un tricou si o jacheta varsity. Da, cred ca o sa ii stea destul de bine imbracat in astea.. Am deschis usa si i am intins hainele, iar el s a dus in baie sa se schimbe. Parul meu era un dezastru, si nu aveam destul timp ca sa mi l aranjez cat de cat asa ca mi l am lasat desprins. Mi am luat repede pe mine o rochita grena si o pereche de ciorapi negri. Astea au fost primele lucruri de care am dat cu ochii, asa ca pe alea le am luat.
            Cand am iesit din camera l am vazut pe Liam scriind mesaje pe telefon, Louis era prin bucatarie cu Ellie si Niall, Zayn era inca in baie iar Harry manca portocale.
            M am asezat langa el *Harry* si am luat si eu o portocala, dand drumul la televizor.
            Harry: Emma, ne gandeam ca in seara asta, sa mergem in club, si sa ii lasam pe Liam si Danielle singuri. Ce zici? Ni te alaturi? Adica, voi. Ca nici Zayn nu stie.
            Eu: Da,de ce nu. 
            Liam: Trebuie sa plec. Ma duc sa o aduc pe Danielle.
            Am vazut cat de entuziasmat era. Defapt, era si zapacit din moment ce era sa iasa din casa descult. Eu cu Harry am inceput sa radem de Liam iar apoi Zayn a iesit in sfarsit din baie. Se pare ca ii statea bine cu hainele alese de mine, si isi mai aranjase cat de cat parul. Defapt, puteam zice ca ii statea al naibii de bine.
            M am ridicat de pe canapea si m am dus in bucatarie sa vad ce fac ceilalti, si am vazut o pe Ellie sarutandu se cu Niall, iar Louis se prefacea ca isi cauta ceva de mancare.
            Eu: Louis, ce cauti?
            Louis: Portocalele?
            Eu: sunt la Harry, in living.
            Louis a iesit din bucatarie, si l am auzit cum l a speriat pe Harry. Erau culmea Louis si Harry. Tot timpul radeam de ceea ce faceau ei. 
            Ellie: Emma, maine e ajunul Craciunului, nu te bucuri? E sarbatoarea ta preferata pana la urma.
            Eu: Sunt in extaz. Deabea astept sa fac cumparaturile pentru brad.
            Ellie: Eu o sa fac prajituri astazi. 
            Niall: Pai, cat timp o sa faci tu prajiturile, noi mergem si facem cumparaturile.
            Ellie: ok. Dar sa nu te iei chiar dupa capul Emmei. E in stare sa cumpere tot magazinul. Si vezi ca trebuie sa o mai impingi si din spate, pentru ca o sa se holbeze la un lucru ore in sir, gandindu se daca sa il cumpere sau sa se uite dupa altceva.
            Niall: nu cred ca e mai rau decat Zayn..
            Ellie *il fulgera cu privirea*: pentru subiectul cumparaturi, Emma nu poate fi comparata cu cineva. Crede ma.
            Am inceput sa rad de felul in care ma caracterizase Ellie, facandu ma sa par o nebuna dupa cumparaturi. Era cat de cat adevarat. Eram nebuna dupa haine la fel cum Ellie era nebuna dupa mancare.
            Eu: Hainele, pentru mine, sunt cum este mancarea pentru voi.
            Niall: A GOD!
            Eu: unul awesome!
            Cum stateam noi si vorbeam in bucatarie, am auzit usa de la intrare deschizandu se, iar o voce necunoscuta s a facut auzita. Am iesit toti trei din bucatarie, si i am gasit pe ceilalti impreuna cu Danielle in living. M am uitat la Danielle si deja eram invidioasa pe corpul ei perfect. Liam era putin mai inalt decat ea, dar puteai zice ca au aceeasi inaltime, ceea ce ii facea si mai draguti. Din moment ce Danielle purta o rochie crem, presupuneam ca ii va placea cadoul meu si a lui Zayn. Cand eu si Ellie am facut cunostiinta cu Danielle, cu toate ca eram convinse ca ne cunosteam cat de cat din spusele baietilor, a fost o placere sa spun "Sunt Emma" unei persoane care o cunosteam putin.
            Am mai stat in living cu Danielle si am vorbit, iar dupa Liam s a hotarat sa ii arate statiunea cat de cat. Astfel, Liam si Danielle au iesit din cabana lasandu ne pe noi in living. M am uitat spre Niall si am vazut ca avea o privire nerabdatoare.
            Eu: ok. Hai sa mergem.
            Niall: YAY!
            Louis: Dar unde mergeti?
            Eu: La cumparaturi.
            Am vazut cum Zayn si a indreptat deodata privirea spre mine si a facut o fata rugatoare.
            Niall: Sorry mate. Nu poti veni. Nimeni nu poate.
            Normal ca Zayn a insistat sa vina si el cu noi, pentru ca si lui ii placeau cumparaturile. Pana la urma l am convins ca o sa mai mergem altadata, dar de data asta merg numai eu cu Niall. Ellie, dar si Zayn, ne au aruncat priviri suspicioase, pe care nu le am observat numai eu, dar si Niall. Pentru a evita orice intrebare sau banuiala am iesit amandoi cat de repede am putut din cabana. 
            Dupa aproximativ 10 minute de mers pe jos ne am oprit la un hypermaket, de unde am adaugat in cosul nostru bradul artificial. Cand am ajuns la raionul de decoratiuni, eu si Niall am fost fascinati de o jucarie. Era un morcov imens, costumat in mos craciun. Cand ne am apropiat de acel morcov *amandoi decisi ca trebuia sa il cumparam* am fost dezamagiti sa aflam ca era doar o pancarda pentru copii, pentru a i indemna sa manance sanatos.
            Pe la ora 4 am terminat cumparaturile, iar Niall l a chemat pe Paul pentru a ne putea ajuta cu ele. Pana la urma l am trimis pe Paul la cabana cu ele, motivand mai aveam ceva treaba. Ne am oprit la o ciocolata calda pentru a ne mai incalzi putin. Cat timp am stat in cafenea, am vorbit despre Subiectul preferat al lui Niall iar pana la urma l am rugat sa imi dea o mana de ajutor pentru cadoul lui Zayn.
            Niall: Umm, sincer, nu stiu ce sa zic.
            Eu: m am gandit la un ceas de mana...
            Niall: e buna ideea. Doar ca nu stiu daca o sa gasesti aici un magazin cu ceasuri.
            Eu: Niall, fii serios! Crezi ca as fi ales cadoul asta fara sa ma interesez?
            In timp ce ne beam ciocolata calda, am auzit cum a intrat cineva in cafenea, iar cand m am uitat am dat cu ochii de Max. Imi pierise tot cheful de cumparaturi in acel moment. Imi venea sa il sugrum pe Max. Niall mi a remarcat reactia cand a vazut ca a intrat Max, asa ca m a intrebat ce s a intamplat intre mine si el. Am inceput sa ii povestesc despre ceea ce s a intamplat la piscina, iar lui Niall nu i a venit sa creada ce se ascundea sub fata angelica a lui Max.
            Eu: imi vine sa il strang de gat!
            Niall: poti sa te duci! Nu o sa te opresc.
            Eram gata sa ma ridic de pe scaun si sa ma duc la Max cand telefonul m a anuntat ca primsem un mesaj de la Zayn:
            •Zayn:"rosu sau albastru? Nu stiu care sa aleg. *hugs*" •
            •Eu: "Rosuu! <3"• *uitase de planul diabolic de a l sugruma pe Max*
            Dupa asta m am ridica impreuna cu Niall de la masa si ne am indreptat spre locul unde vazusem un magazin cu ceasuri si m am hotarat sa ii cumpar unul de la Gucci, deoarece Niall mi a zis ca aprecia lucrurile de firma. Nu a durat prea mult sa il aleg, pentru ca imediat ce am ajuns la ceasurile de la Gucci si l am vazut, parca era facut pentru Zayn, asa ca nu m am prea uitat la pret, cu toate ca stiam ca tata o sa ma certe cand o sa vada cati bani am cheltuit de pe card in numai cateva zile. 
            Eu: Crezi ca o sa ii placa?
            Niall: I ar fi placut cadoul tau chiar  daca era doar o oglinda! *rade*
            Am inceput sa rad, iar dupa ne am pornit spre cabana. Trebuie sa recunosc ca desi aveam doar rochita pe dedesupt, nu imi era frig deloc. Ma asteptam sa zgribulesc in momentul de fata, dar defapt imi era chiar destul de cald. Pe drum Niall m a rugat sa ne oprim sa isi ia ceva de mancare si nu am putut spune nu la fata de catelus plouat. In schimb, imediat ce am fost de acord am avut o presimtire ca imi va parea rau. Si asa a fost pentru ca am stat cam o ora jumatate ca Niall sa isi cumpere ceva sa manance si sa isi aleaga ce sa manance. Astfel, cand ne am continuat drumul din nou spre cabana, era 6:52pm.
            Cand am ajuns in cabana am vazut ca ceilalti au inceput decoratiunile de Craciun, cu ceea ce cumparasem eu si Niall. Eu am fost atrasa de decoratiuni, iar Niall, care cu toate ca deabea mancase, s a dus in bucatarie de unde venea un miros ispititor de dulce.
            Probabil ca ceilalti erau in camerele lor, din moment ce nu era nimeni in living. M am dus spre camera mea si a lui Zayn, dar cand am dat sa intru, usa era incuiata.
            Eu: Umm, Zayn?
            Zayn: Shit... Imediat!
            M am incruntat la ideea care mi a venit in minte, dar speram sa fie doar imaginatia mea. Ca sa imi distrag atentia m am dus in bucatarie la Niall. Am vazut cum Niall si Ellie se bateau cu compozitia de la prajituri iar cum am intrat in bucatarie amandoi m au murdarit pe fata cu ea.
            Eu: What the.. Ce v a apucat? 
            Niall si Ellie au inceput sa rada iar eu am luat cu degetul compozitie de pe fata mea si am gustat o.
            Eu: E perfecta, Ellie. Nu mai trebuie sa adaugi nimica.
            Mi am luat un servetel si mi am sters compozitia de prajturi de pe fata. Am iesit din bucatarie pentru ca nu mai vroiam sa mai primesc aluatul ala in fata. I am lasat pe Ellie si pe Niall sa se bucure de el. Cand am intrat in living l am vazut pe Zayn iesind din camera noastra.
            Zayn: Si cum a fost afara?
Eu: ce ai facut acolo? *arata spre camera*
            Zayn: e o surpriza.
            Eu *da sa mearga spre camera*: Ok.
            Zayn *se pune in fata ei*: Emma, asta inseamna ca nu poti intra acolo.
            Eu: Dar.. Trebuie sa ma schimb! Plus ca mergem in club in seara asta si o sa trebuiasca sa ma schimb si sa ma aranjez.. Deci tot o sa trebuiasca sa intru acolo!
            Zayn: ce club?
            Eu: Oh, am uitat sa iti zic. Harry vrea sa ii lasam pe Liam si pe Danielle singuri in cabana, asa ca mergem in club.
            Zayn: Ok. Si o sa iti dau eu ce ai nevoie din camera. O sa vezi cand venim acasa, de la club.
            Eu: Dar nu o sa stii care rochie sa imi aduci.
            Zayn: nu e nevoie. O sa te imbraci in ce o sa iti dau eu. la fel cum ai facut si tu cu mine.
            Zayn a venit spre mine si m a sarutat. M a surprins, pentru ca eram in mijlocul unei conversatii. Vroiam ca acel sarut sa dureze mai mult asa ca mi am pus mainile in jurul gatului lui Zayn, iar el si a asezat mainile pe soldurile mele. 
            Zayn: Esti mult prea adorabila cand te gandesti la ceva foarte mult. Nu am mai putut rezista.
            Mi am simtit obrajii prinzand culoare, iar Zayn a inceput sa chicoteasca. Ne am asezat pe canapea, uitandu ne la televizor. Nu era nimic important la TV, dar totusi am lasat pe MTV, iar dupa videoul lui Jessie J - Price tag, a aparut si videoul lor, adica WMYB. Zayn a inceput sa fredoneze melodia, ceea ce mi se parea adorabil. Nu a durat mult si toata lumea a aparut in living, ascultand single ul lor. I am vazut pe Louis si Harry fiind destul de distrati, facand dansuri prostesti pe melodie iar Ellie si Niall nu prea dadeau importanta melodiei, ci mai degraba aveau o parte de o discutie destul de serioasa. Mi am auzit numele de cateva ori, iar cand m am uitat spre ei Niall mi a facut semn sa stau chill, adica e totul ok. Speram doar sa nu se certe. Am sperat degeaba, pentru ca peste cateva minute dupa ce mi a facut Niall semn sa stau linistita, Ellie s a dus in camera ei si a lui Niall, trantind usa cu putere dupa ea. M am uitat la Niall, si am vrut sa ma ridic de langa Zayn sa vorbesc cu el, dar stiam ca asta il v a face sa creada altceva. Totusi, trebuia sa fac ceva in legatura cu Niall.
            Eu: Zayn, ai incredere in mine?
            Zayn *se incrunta*: Da Emma, am. De ce?
            Eu: Atunci scuza ma putin. 
            M am ridicat de pe canapea si am mers cu Niall pana afara. L am intrebat ce s a intamplat iar el mi a zis ca Ellie vroia sa afle cu orice pret ce se intampla intre noi. Ceea ce era de rau, pentru ca Ellie nu putea afla. Nu inca. 
            Niall: Daca o sa continuam asa, cred ca si relatia ta cu Zayn v a fi afectata.
            Eu: Si eu cred la fel. Dar sper sa nu se intample. 
            Niall: Trebuie sa facem ceva in privinta asta.
            Eu: Si cat mai repede, sau se v a sfarsi urat pentru amandoi.
            Conversatia noastra a fost intrerupa de Liam si Danielle care ajunsesera la cabana.
            Liam: Hei, ce faceti voi acolo? *se incrunta*
            Danielle: Liam! *il trage de mana*
            Niall: Umm, cat timp ati fost plecati am facut prajituri. Tocmai le am scos din cuptor. Intrati si le mancat cat sunt proaspete!
            Danielle: Prajituri! Haide Liam, e o ocazie rara ca Niall sa ne lase sa ii mancam din prajituri.
            Liam: E un miracol suspicios.
            Nu imi venea sa cred ca il facusem si pe Liam sa se indoiasca de mine. Cred ca acuma se gandea ca eu nu tin la Zayn. Fuck. M am uitat la Niall si am vazut ca si el era ingrijorat. Din cauza frigului de afara, nu am putut sta mai mult de inca 5 minute afara, iar cand am intrat in cabana, l am vazut pe Zayn stand ingandurat pe canapea, in timp ce ceilalti radeau cu Danielle. Nu era nici urma de Ellie, asa ca am presupus ca era inca in camera ei si a lui Niall. Cand am facut contact cu ochii lui Zayn mi am dat seama ca era destul de suparat pe mine, si ca vroia sa vorbim. 
            M am intors spre Niall si i am zis ca nu ii pot ascunde lui Zayn ceea ce faceam noi. Trebuia sa ii zic sau lucrurile deveneau din ce in ce mai rele. Niall a fost de acord cu mine, si mi a zis ca o sa se duca in dormitorul lui si al lui Ellie, sa o impace cumva si intr un fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu