vineri, 16 martie 2012

33.


            Marti, 20 Martie partea I

            Se prea ca la un moment dat adormisem, din moment ce am fost trezita de mirosul imbietor de sunca prajita din bucatarie. M am ridicat din patul meu, si am vazut cum telefonul meu bipaia, anutandu ma ca primisem un mesaj nou. M am uitat sa vad de la cine e, iar cand am vazut ca era de la Jamie aproape ca imi aruncasem telefonul in perete. Totusi, am hotarat ca voi mai avea nevoie de el, asa ca l am lasat pe birou. 
            Am coborat jos, si am auzit rasete din bucatarie. Am auzit vocea lui Zayn, iar apoi cea a lui Jessie. Vroiam sa vad ce faceau ei in bucatarie, asa ca am inceput sa ii urmaresc cum puteam, din pragul usii. L am vazut pe Zayn jucandu se cu gemene, in timp ce pregatea micul dejun. Din cate imi aminteam de aseara, Karin si Jessie nu pot sta mai mult de 2 minute in acelasi loc si nu prea ascultau de nimeni. In schimb, am vazut ca Zayn le a facut sa stea pe scaunele din bucatarie fara nicio poblema. Am decis sa intru in bucatarie, iar cand m au vazut Jessie si Karin m au intampinat cu un "Buna dimineata" energetic, iar Zayn m a imbratisat, apropiindu se de mine sa ma sarute. Totusi, chiar inainte ca buzele noastre sa se atinga, si a intors capul spre gemene si le a zis sa isi puna amandoua mainile la ochi. Jessie si Karin au facut cum le a zis Zayn, in schimb Karin a fost surprinsa de Zayn cand isi departa degetele.
            Zayn: Karin, fara smecherii.
            Karin a inceput sa chicoteasca, iar dupa si a apasat mana mai tare pe ochi, pentru a l convinge pe Zayn ca de data asta nu v a trisa. In sfarsit am simtit cum buzele lui le au atins pe ale mele. I am pus mana pe piept, si am simtit ca inima lui facea la fel de urat ca si a mea. 
            Jessie *inca cu mainile la ochi*: Zayn, mancarea..
            Zayn: Fu-... Shi-... !
            Am inceput sa rad de reactia lui. Cand s a uitat la micul nostru dejun, a vazut ca totul era ok, doar ca totul era putin mai crocant decat de obicei.
            Eu: Stii, asta e prima data cand te vad gatind.
            In timp ce mancam mi am auzit telefonul fix sunand, si m am ridicat de la masa pentru a raspunde. Nu imi puteam da seama cine ma suna la ora 7 dimineata. 
            Eu: Alo?
            Am auzit vocea lui Ellie, si parea destul de suparata pe mine deoarece nu raspundeam la telefon, din nou. Aveam obiceiul sa imi las telefonul pe silentios, sau sa uit pe unde l am lasat si nu raspundeam la el, ceea ce o enerva la culme pe Ellie. 
            Ellie: FIINTA! Daca ai telefon, raspunde la el!     
            Eu: Da, stiu. O sa iti zic ce s a intamplat cand ne intalnim la scoala.
            Ellie: Defapt, astazi nu cred ca vin la scoala. Nu ma simt prea bine. Vroiam sa te rog sa le aduci tu pe Jessie si Karin la mine.
            Eu: S a intamplat ceva?
            Ellie: Parca nu ai sti problema mea..
            Eu: Oh. Ok. Le aduc eu.
            Am inchis convorbirea cu Ellie si m am dus in bucatarie unde l am vazut pe Zayn explicandu le nu stiu ce gemenelor. Se descurca mai bine decat mine cu copii. Eram mandra de el *zambeste*. 
            Zayn: What?
            Eu: Nimic, ma gandeam doar ca te descurci bine cu copii.
            Zayn *smirk*: multumesc.
            Eu: Haideti fetelor, sa va imbracati. Va duc eu acasa la Ellie. 
            Jessie: Dar de ce nu vine Ellie?
            Eu: Ellie nu se simte prea bine. Fugiti sus si va imbracati.
            Jessie si Karin au inceput sa alerge prin casa pana au ajuns in camera de oaspeti, unde au dormit. Am vazut ca Zayn avea o fata ganditoare si mi am cam dat seama la ce se gandea.
            Zayn: Nu cumva Ellie este..
            Eu: Nu.  Pe Ellie o doare maseaua, nu are varsaturi. A avut dintotdeauna probleme cu dantura din cauza dulciurilor. 
            Mi am dat seama ca desi Ellie avea probleme cu dintii nu inceta sa ne uimeasca cat dulce putea manca. Am auzit telefonul lui Zayn sunanad, iar el a raspuns.
            Zayn: Buna dimineata. Da, eu sunt. *pauza* Dar, era vorba deabea peste cateva saptamani. *pauza*. Ok, vin imediat.
            Eu: S a intamplat ceva?
            Zayn: M au sunat de la agentie si mi au dat programul pe astazi. Cateva interviuri, intalnire cu fanii si photoshoot.
            Eu: o sa vreau sa vad si eu pozele care o sa le faceti.
            Zayn: o sa vad ce pot face, dar nu promit nimic. 
            Eu: Si pe la ce ora aveti interviurile?
            Zayn: Pai, pe la... *se uita la ceas* shit, la 9 trebuie sa fim acolo pentru machiaje.
            Eu: Va machiaza... Si spuneti de noi, fetele. Ar trebui si eu sa ma duc sa ma machiez si sa ma pregatesc. 
            M am ridicat de pe scaunul din bucatarie si m am dus in camera mea sa ma schimb. Cand am iesit, le am vazut pe gemene in living iar Zayn era in baie, arajandu si parul. M am dus si eu in baie langa el, din moment ce acolo aveam trusa de machiaj. Mi am luat rujul si m am dat putin, din moment ce  era strident. M am dat si cu rimel, si deja ma simteam mai bine, tot ceea ce mai trebuia era tusul si fondul de ten. L am vazut pe Zayn iesind din baie, fara sa zica nimica. Nu am bagat de seama si mi am intins mana din reflex dupa trusa, sa imi iau tusul. In schimb am pipait marmura, si am vazut ca trusa mea de machiaj nu mai era acolo. M am uitat si in stanga, crezand ca am mutat o din greseala. Ei bine, nu era. Atunci mi am dat seama ce s a intamplat. Am iesit din baie si l am vazut pe Zayn indreptandu se spre scari, cu trusa mea in mana.
            Eu: Zayn! Da mi trusa.
            Zayn *se intoarce spre ea*: In niciun caz.
            Eu: Dar nu mi am terminat machiajul!
            Zayn: dar iti sta bine asa.
            M am dus catre Zayn si am incercat sa imi iau trusa din mana lui, in schimb el a ridicat o in sus. Nici in momentul in care m am ridicat pe varfuri nu am ajuns o. 
            Eu *sigh*: firar, inaltimea! 
            Zayn *rade*: arati bine si asa. Nu iti trebuie mai mult.
            Eu: dar nu sunt machiata tare! Si nici nu ma machiez strident, sau..
            Zayn: tot "nu" ramane.
            Eu: Bine! 
            M am intors cu spatele catre Zayn, indreptandu ma spre living unde erau gemenele. Am simtit mana lui Zayn asezandu se pe umarul meu, iar el a venit in fata mea si m a sarutat. 
            Zayn: o sa imi multumesti peste cativa ani, cand celelalte o sa arate ca la 60 de ani, iar tu o sa te mentii ca la varsta asta. 
            Sincer, inainte sa il intalnesc pe Zayn nu foloseam aproape deloc machiaj. Doar ca am inceput sa ma gandesc ca el aproape in fiecare zi vede 1749202 de fete mult mai frumoase decat mine, si trebuia sa fac ceva. Nu exageram cu machiajul, dar noh..
            L am lasat pe Zayn sa plece cu trusa mea *nu stiu ce avea de gand sa faca cu ea*, iar eu m am dus in living sa vad ce fac gemenele. Amandoua stateau in fata televizorului, uitandu se la nu stiu ce emisiune pentru copii. Mi am luat geanta de pe canapeaua din living si l am strigat pe Zayn, rugandu l sa imi aduca telefonul din camera mea. Am auzit de sus un "Imediat" iar dupa m am dus si le am luat pe gemene, spunandu le sa se duca sa se imbrace pentru ca trebuia sa plecam.
            Zayn: poftim telefonul. 
            M am uitat daca primisem vreun mesaj nou, si Jesus Christ! 6 mesaje noi si 4 apeluri pierdute *probabil de la Ellie*. m am uitat peste mesaje si am vazut ca 5 erau de la Jamie, si unul de la Robin. Astazi trebuia sa ii fac pe astia doi sa se intalneasca, sau o sa ajung sa ma cert cu Zayn. 
            Am sunat la taxi, iar doamna de acolo mi a zis ca v a ajunge o masina in 10 minute, din moment ce traficul era redus din cauza ploii.
            Eu: Zayn, poti veni cu mine pana in camera mea? 
            Zayn: Da..
            Eu: Jess, Karin, uitati va pe geam sa vedeti cand vine taxiul, si ne strigati. Ok?
            Karin: Da.
            L am prins pe Zayn de mana si l am luat dupa mine in dormitor. Nu vroiam ca visul care l am avut aseara sa devina deja-vu, asa ca i am zis totul despre Jamie, adica cine era si de ce vorbeam cu el. A parut sa fie fericit in momentul in care i am zis iar un zambet s a asezat pe fata lui. Se parea ca facusem cel mai destept lucru din dimineata asta, adica faptul ca i am zis. De cand ma trezisem ma gandeam daca sa ii zic sau nu, dar din cauza ca acel cosmar se tot repeta in mintea mea, am ales ca trebuie sa ii zic. Si nu vedeam ce motiv as fi avut sa nu ii fi spus, doar nu se intampla nimic neobisnuit.
            Zayn: Ma bucur ca mi ai zis.
            I am zambit, iar apoi le am auzit pe fete strigand de jos ca a aparut o masina in fata casei mele. M am uitat pe geam si am vazut ca era taxiul nostru. 
            Eu: Gotta go. 
            Am coborat impreuna cu Zayn, si le am vazut pe fete certandu se pentru ca Jess varasase apa pe geaca lui Karin. Se certau atat de tare incat mai aveau putin si incepeau sa se traga de par!
            Eu: WOWOWOW! stop! Totul e in regula! Gandeste te ca te a picurat. Sunt sigura ca Jess nu a vrut sa te ude.
            Zayn: Ai facut o anumita, Jessie?
            Jess: Nu *incepe sa planga si se agata de piciorul lui Zayn*.
            Era atat de simpatica. Cum se prinsese de piciorul lui Zayn am vazut cum fata i s a inrosit, iar cateva lacrimi au aparut pe obrajii ei. Am vazut cum Zayn a mangaiat o pe par, iar apoi a prins o de un obraz, stergandu i in acelasi timp si lacrimile. 
            Eu: Vezi Karin? Jessie nu a vrut sa te ude. Nu cred ca ai de ce sa te superi pe ea. Voi doua mi ati purtat ieri sutienele prin casa si nu m am suparat pe voi. Plus, Jessie e sora ta si nu e bine ca surorile sa stea suparate una pe alta.
            Am vazut o pe Karin cum s a apropiat sfioasa de Jess, si a atins o usor pe umar. Jess si a intors capul spre ea, iar dupa s au imbratisat amandoua, dandu i drumul lui Zayn. Am inceput sa zambesc,  pentru ca asta era un moment foarte simpatic. 
            Totul a fost intrerupt in momentul in care am auzit claxonul taxiului care astepta afara, asa ca am luat doua umbrelele de pe cuier, iesind toti din casa. Le am intors gemenelor umbrela de la Ellie iar eu am ramas cu umbrela mea neagra in mana. L am sarutat rapid pe Zayn, in timp ce aveam umbrela deschisa si indreptata inspre fete, pentru a nu vedea nimic. 
            Dupa am intrat repede in taxiu si i am dat taximetristului adresa lui Ellie. L am vazut pe Zayn cum a intrat in Range Roverul lui Harry si se indrepta in aceeasi directie ca si taxiul in care eram noi. Singurul lucru care a fost diferit in traseul nostru, a fost faptul ca eu m am oprit in fata casei lui Ellie, iar el a mers in continuare spre oras. Cand am intrat in casa la Ellie am vazut ca avea obrazul stang destul de umflat si se parea ca nu se simtea prea bine.
            Ellie: merci inca odata ca ai stat cu ele. V ati simtit bine cu Emma si Zayn?
            Jessie: Da! Abia asteptam sa mai stam cu ei.
            Karin: Dar, tu, Ellie, trebuie sa le dai niste explicatii. De ce ai poze cu prietenul ei pe pereti?
            Ellie: Nu pot sa explic acuma, pentru ca ma doare maseaua.
            M am uitat la ceas si am vazut ca era deja 8:16. I am zis lui Ellie ca am plecat, iar ea mi a multumit inca odata pentru ca am stat cu fetele ieri. Am avut noroc ca i am zis taximetristului sa ma astepte, pentru ca nu stateam prea mult.
            Cand am ajuns la scoala, totul a fost destul de normal, cu exceptia unor priviri insistente. Am incercat sa le ignor, gandindu ma cum sa ii fac pe Jamie si Robin sa se intalneasca. Cum mi a trecut numele Jamie in minte, a si aparut in fata mea.
            Jamie: Neata Emma. Ce faci?
            Eu: bine... Ma pregatesc pentru ore. Tu ce faci?
            Jamie: Bine. Cum de s a intamplat minunea sa fii in liceu la ora asta? 
            Eu: Sa zicem ca... Da.. E doar o minune.
            Jamie: stii, Emma...
            Eu: stai. Inainte sa zici ceva. Uite, nu sunt destul de buna la chestii din astea, dar am sa o zic direct. Prietena mea, Robin, te place foarte mult si vrea sa va fac cunostiinta.
            Jamie: Robin...?
            Eu: Robin cu care ai chimia.
            Jamie: Ooh, sigur. O sa iti usurez munca si o sa ma asez langa ea. Totusi, vroiam sa te intreb ceva.
            Eu *isi ia cartea de engleza din dulap si se indrepta spre clasa*: sigur. Spune.
            Jamie: e adevarat ceea ce se zice prin liceu? Adica, faptul ca ai prieten?
            Am ramas surprinsa de intrebarea lui Jamie. Sincer, ma asteptam sa ma intrebe ceva legat se sceneta sau despre concurs. 
            Eu: Da. Sunt adevarate. Merci ca m ai condus, ne vedem la repetitii!
            Jamie: nu ai pentru ce. See ya!
            Am intrat in clasa si am vazut ca profesoara inca nu era venita. Am incercat sa ma concentrez pe cateva exercitii de engleza, in schimb tot ce imi aparea in cap erau cuvintele care mi le a spus Zayn in visul meu. Mi am scos telefonul din buzunar, si m am uitat peste mesajele care mi le trimitea Jamie, si o Doamne! Am ramas fara cuvinte cand am realizat ceea ce insemnau mesajele lui. Nu imi venea sa cred cat de... Cat... Shit.
             Profesoara a intrat in clasa si ne a impartit fiecaruia cate o foaie, iar cand m am uitat pe ea, era lucrare de control, iar eu nu invatasem nimica!
            Profesoara: Elevi, inainte de a incepe lucrarea, vreau sa va anunt ca la ora 10 plecati acasa, deoarece majoritatea profesorilor nu au putut ajunge la liceu din cauza ploii de ieri, dar si din cauza traficului infernal. Acum, incepeti sa scrieti, iar imediat ce ati terminat lucrarea puteti pleca.
            Mi am aruncat privirea peste lucrare, si am vazut ca era o lucrare usoara. Astfel, la ora 9:20 mi am predat testul, fiind prima care am iesit din clasa. I am dat mesaj lui Zayn, urandu i succes la interviuri, dar i am zis si ca am scapat de ore din cauza vremii.
            Pe hol, am vazut elevul de servici cum lipea afise, iar cand m am uitat pe unul dintre ele,  am vazut ca scoala era inchisa pana lunea urmatoare, din cauza ploilor care se anuntau. Nu erau cine stie ce ploi, dar toti se temeau.. o Doamne.. toti se temeau sa nu alunece pe autostrada. Mi am luat telefonul din nou in mana si i am trimis mesaj lui Zayn, zicandu i sa conduca cu grija si sa nu se grabeasca, pentru ca vremea e foarte aiurea.
            Pentru ca afara torna cu galeata, am ales sa imi chem taxiul in timp ce stateam in liceu. 
            Cand am ajuns acasa, m am trantit pe canapeaua din living, pornind TV ul. Pentru ca nu mi se parea nimica palpitant de vazut, am decis sa o sun pe Ellie, sa vad ce face.
            Ellie: Da...? *probabil dormea*
            Eu: Ce faci?
            Ellie: ma uit la tv, stau cu pastilele langa mine, compresa de gheata pe obraz si astept sa imi vad prietenul la interviu. Tu ce faci?
            Eu: faci cam multe lucruri de dimineata. Eu am ajuns acuma acasa, din moment ce ne au dat drumul din cauza vremii. 
            Ellie: Da, am auzit la tv despre asta... Fara scoala pana luni, nu?
            Eu: Da, cam asa. Hei, pe ce canal te uiti?
            Ellie a inceput sa balmajeasca niste cuvinte, care deabea le am inteles, iar dupa ce am inteles canalul la care apareau baietii, am lasat o sa stea in continuare cu compresa rece pe obraz.
            Cand intr un sfarsit am gasit canalul, am vazut ca baietii deja cantau WMYB, iar in platou au fost invitate si fanele lor. Nu imi venea sa cred cate au incaput in acel platou. Si nu imi venea sa cred ce corzi vocale aveau!  *fanele*
M am uitat la fetele lor, care dupa spusele lui Zayn erau machiati, dar nu se vedea diferenta. Dupa ce au terminat de cantat, reporterita a inceput sa le puna baietilor cateva intrebari, fiecaruia. Stiu ca pe Harry l au intrebat daca mai este cu Caroline Flack, pe Liam l au pus sa explice de ce ii era frica de linguri, pe Louis l au intrebat ce parerea avea despre Larry Stylinson *fata lui si a lui Harry m a amuzat foarte tare*, pe Niall l au pus sa spuna de ce ii este cel mai mult frica, iar pe Zayn l au intrebat care este cafeaua lui preferata.
            Dupa alte cateva intrebari, prezentatoarea le a facut semn baietilor ca pot canta si a doua piesa.
            Prezentatoarea: Stati putin. Ma scuzati. Am uitat de asta. Zayn, ne poti spune cine este fata asta? Umbla zvonuri ca sunteti impreuna.
            Am vazut o poza de a mea afisata pe ecranul TV din platou iar fanele au facut o liniste deplina pentru a asculta raspunsul lui Zayn. El a analizat cateva minute poza mea *era o poza facuta in cabana de la munte* iar dupa s a intors catre prezentatoare, cu un raspuns in minte.
            Prezentatoarea: Ei bine?
            Zayn: Ea? Ea este fata care mi a furat inima. *zambeste*
            Prezentatoarea: Si inca un cuplu iese la iveala! Felicitari! Acum, ce melodie ne veti canta? Banuiesc ca One thing?
            Niall: Nu, am decis ca de data asta cantam "Stole my heart"
            Louis: Da, ni s a cam potrivit in ultima vreme..
            Baietii au inceput sa cante melodia, iar eu am intins mana ca sa ii dau mesaj lui Ellie sa ii zic cat de nebun e Zayn. In schimb, in momentul in care am pus mana pe telefon am vazut ca tocmai primisem un mesaj de la ea. 
            • ellie: Awe, ce dragut din partea lui Zayn! Ya luuckyy! •
            • eu: Nu sunt chiar atat de norocoasa. Ieri m am uitat pe tumblr si fanele deja vorbeau despre mine, lucruri nu chiar de bine.. Acum, sigur o sa primesc mai mult hate decat inainte... •
            Am inchis televizorul si am verificat tumblr ul lui Ellie. Am avut dreptate. Fanele deja speculau lucruri despre mine. Am citit cateva, dar tot ceea ce am facut a fost sa ma simt mai prost. M am ridicat de pe canapea si m am dus in camera mea, trantindu ma in pat cu paturica in brate. Am mai auzit cum am mai primit un mesaj, iar dupa inca unul, dar nu ma simteam in stare sa le citesc. Mi am afundat capul mai tare in paturica, continuand sa ma gandesc la alte lucruri oribile care vor vorbi fanele lui despre mine. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu