duminică, 18 martie 2012

37.


            Joi, 14 Iunie
            Seara


             Aveam o durere ingrozitoare de cap. Eram in masina mea, conducand spre casa, iar gandul imi statea doar la perna mea moale. De dimineata, de la ora 9 eram la scoala, pregatindu-ne pentru marea zi. Nu credeam ca repetitiile puteau fi atat de obositoare.
            Cand am intrat in casa era deja ora 9pm, ceea ce m-a facut sa realizez ca statusem 12 ore incontinuu la scoala. M-am descaltat stangace din cauza oboselii, si m-am dus in camera mea pentru a-mi pregati hainele care sa le port la premiere. Mi-am ales o rochie de culoare albastru inchis, impreuna cu platformele mele negre. Nu vroiam sa ies prea tare in evidenta, asa ca am considerat ca acesta era cel mai adecvat outfit pentru o ocazia ca asta. Plus ca nu trebuia sa atrag atentia nimanui, din moment ce Zayn nu avea sa fie acolo.
             Instantaneu, mi-am adus aminte sa imi pun telefonul la incarcat, iar imediat ce l-am deschis, am fost bombardata de mesaje.
             Am vazut cateva de la Ellie, care imi ura succes la repetitii, cateva de la mama care imi aducea aminte sa nu uit de mancarea lui Blu, si cateva de la Zayn in care imi zicea ca pleca spre UK sambata dimineata si ca ii era dor de mine.
             Nu aveam de gand sa raspund la niciun mesaj, iar tot ceea ce am facut inainte sa ma bag in pat a fost sa ii dau drumul 10 minute lui Blu in curtea din spate, si sa ii pun niste mancare si apa, din moment ce nu mai avea. Iubeam cainele asta. Tot timpul imi alunga supararea, si niciodata nu ma enerva. Adica, cum putea el sa ma enerveze? Era o fiinta atat de inocenta!
             Pe la 10:30pm am intrat in pat, simtindu-ma ca in paradis. Mi-am luat telefonul si castile de pe masuta de langa pat, si mi-am dat playlistul pe shuffle. Punandu-mi castile in urechi, am auzit melodia Last Kiss de Taylor Swift, si mi-am adus aminte de ziua in care Zayn a plecat, iar imediat mi-au venit in minte cuvintele “Forever and always”.
             Fara sa ezit, mi-am luat telefonul in mana sa ii dau un mesaj lui Zayn, doar ca exact in acel moment am primit un mesaj de la el.
             •Zayn: Forever and always, babe x •
             Am ramas cu gura cascata, in mintea mea fiind o multime de lucruri. Totusi, imediat s-a asezat pe fata mea un zambet, si i-am trimis mesaj inapoi.
             •Eu: I love you •
            Cu toate ca ziua asta fusese un calvar, Zayn a reusit sa ma faca sa zambesc la sfarsitul ei, chiar daca  era in capatul celalalt de lume.


            Vineri, 15 Iunie


            Puteam spune ca ma urasc. Aveam ocazia sa dorm ca o nesimtita pana la ora 11, iar organismul meu prefera sa ma trezeasca la ora 6 dimineata, din cauza emotiilor. Eram franta de oboseala, dar nu puteam dormi din cauza lor. M-am rasucit intr-o parte si in alta, mi-am intors perna in toate partile, totul fara niciun rost. Emotiile nu imi dadeau pace.
            Pana la urma m-am ridicat alene din pat, iar in momentul in care m-am uitat in oglinda de pe hol, am vazut cum oboseala ma lovise destul de tare, din moment ce aveam cearcane foarte tare conturate.  Dupa 10 minute stateam singura in bucatarie, savurandu-mi cafeaua – din moment ce nu mai aveam durerea de cap de aseara.
            Em: „Daca voi sta toata ziua degeaba pana la premiere, adica pana la ora 2pm, voi innebuni! Trebuie sa gasesc sa fac ceva pana atunci.”
            M-am hotarat sa fac ceva curatenie prin casa, iar apoi sa ii dau drumul lui Blu in curtea din spate. Se pare ca ideea curateniei a fost geniala, din moment ce am terminat pe la ora 12, si nu imi statuse capul la premiere.
            Am urcat in camera mea, si m-am pregatit pentru plecare, iar pe la 1:30pm am intrat in masina. Inainte sa pornesc motorul, mi-am verificat telefonul si am vazut ca aveam 3 mesaje noi. Primul era de la Jam, care imi zicea cat de emotionat era, lucru care m-a mai calmat, din moment ce acum stiam ca nu eram singura care avea inima pana in gat, al doilea era de la Ellie care imi zicea ca ma asteapta pe la ea dupa premiere si se scuza ca nu putea veni la teatru, iar ultimul era de la Zayn care imi spunea ca imi tinea pumnii si ma ruga sa imi imaginez ca in momentul in care se anuntau castigatorii, el era langa mine.
            Pe la 2:13pm am ajuns si in fata teatrului, intarziind din cauza traficului infernal. In fata teatrului erau o multime de oameni de toate varstele, iar eu incercam sa gasesc grupul cu care trebuia sa fiu. Deodata, ochii mi s-au fixat pe un baiat cu parul blond deschis, par care il puteam recunosteam dintr-o mie! Mi-am facut loc prin multime, iar intr-un sfarsit ajunsesem la Jamie, care era emotionat de mama focului.
            Eu: Hello! Ce am ratat?
            Jam: Nimicaa! Doar pe mine si pe ceilalti cum incercam sa ne tinem inimile in frau..
            Am dat sa zic ceva dar gandurile mele au fost intrerupte in momentul in care am simtit mana cuiva pe umarul meu, iar cand m-am intors am vazut-o pe profesoara noastra de drama. Puteam zice de pe fata ei ca nu era atat de fericita.
            Profesoara: Domnisoara! Stii cat este ceasul?! Trebuia sa fii aici la ora 2pm! Este 2:20pm.
            Mi-am lasat privirea in jos, pentru ca stiam ca avea dreptate. Totusi nu vroiam sa ma contrazic cu ea, sa ii explic ca totul se datora traficului. Iubeam profesoara asta, chiar daca uneori era destul de severa, ea era singura profesoara din scoala care nu isi schimbase atitudinea fata de mine cand aflase ca Zayn Malik se intalnea cu eleva ei. Am balmajit un „Scuzati-ma”  iar apoi am auzit-o pe profesoara oftand, si in acealsi timp calmandu-se.
            Profesoara: Avand in vedere ca spre norocul tau nu intrasem in sala, pot trece cu vederea peste ceea ce s-a intamplat. Dar sa stii, ca in viata trebuie sa fii punctuala! Fiecare minut conteaza!
            Dupa asta profesoara ne-a zis ca trebuie sa mai intram si prin usa secundara a teatrului, din moment ce aceasta era prea aglomerata. Se parea ca atunci cand am intrat in sala de spectacol, ajunsesem printre primii, asa ca ne-am asezat pe primele locuri din fata.
            In dreapta mea s-a asezat Jamie, iar in stanga mea era o eleva care din cate imi aduceam aminte aveam si engleza cu ea. Daca ma chinuiam mai mult imi puteam aduce aminte si numele ei, dar emotiile nu imi dadeau voie sa gandesc nimic.
            Jam: Sitting in the front row like bosses! *face o pozitie gen „Like a boss”*
            Am inceput sa rad, iar apoi Jamie mi-a zis ca trebuia sa faca ceva ca sa mai elimine din emotii.
            Dupa doua ore si ceva de prezentat filmele care s-au facut de celelalte grupuri, pe scena a aparut un barbat imbracat elegant care tinea in mana un plic in care presupuneam ca erau castigatorii.
            Barbatul: Inainte sa deschid plicul, vreau sa zic ca toate filmele sunt uimitoare! Suntem extrem de incantati ca am gasit atat de multe talente in Londra. A fost o decizie foarte grea pentru juriu, dar pana la urma se pare ca s-au hotarat pana la urma care sunt cele trei grupuri norocoase. Inainte sa ii anunt, va rog sa aplaudam juriul.
            Am inceput sa aplaudam toti, iar sala a fost cuprinsa de un zgomot imens. Juriul, care presupuneam ca nu erau in UK *nici acel barbat nu era pentru ca avea un accent diferit* s-a ridicat in picioare, si au murmurat un „Multumesc”.
            Barbatul: Ok,ok. Acum, momentul mult asteptat.
            Mi-am luat telefonul in mana in timp ce barbatul deschidea plicul, si i-am trimis un mesaj lui Ellie in care ii ziceam ca se anuntau castigatorii. Peste un minut, am primit si reply-ul : „ASDFGHJKILKJHG. Iiiii!”.  Nu ma asteptam sa fie atat de detaliat. Am schitat un zambet, dandu-mi seama ca defapt asa si exprima ea sentimentele. Mi-am pus telefonul inapoi in geanta, iar imediat dupa asta am simtit cum mana mea a fost luata in cea a lui Jamie. Defapt, incetul cu incetul toti ne tineam de mana, rugandu-ne sa fim macar pe locu 3.
            Barbatul: Pentru ca tensiunea sa creasca, voi incepe cu al III-lea loc!
            Dupa ce a anuntat locul 3, care a fost luat de un grup de elevi incepatori, au aparut si ei pe scena, luandu-si fiecare diploma dorita. Urmatorul loc a fost ocupat de un grup de seniori, iar apoi, cel mai mare suspans l-a tinut pentru premiul intai. Cred ca am stat 5 minute pana sa anunte castigatorii!
            Barbatul *arunca o privire creepy*: Va rog, sa primiti pe scena cu o ploaie de aplauze pe elevii de la Liceul de Arte, pentru ca tocmai au castigat premiul I!
            Am sarit toti in sus de fericire, defapt eu am mimat doar saritul in sus din cauza platformelor, dar cred ca si asta conta. M-am uitat spre profesoara, si am vazut ca ne-a facut semn sa urcam pe scena, din moment ce majoritatea uitasem datorita starii de extaz. In timp ce urcam pe scena, mi-am simtit telefonul virbrand in geanta, si speram ca acel mesaj sa fie de la Zayn.
            Cat timp ne-a oferit diplomele, barbatul care a anuntat castigatorii, ne-a urat succes in regizarea serialului cu 20th Century. Abia asteptam, asta era tot ce puteam zice. Imediat ce am coborat de pe scena, a aparut din nou acea ploaie de aplauze, iar cativa din grupul nostru au tipat de extaz.
            Jam: Ok, in seara asta, party time, la mine. Va astept pe toti, si puteti aduce pe cine mai vreti voi!
            Am zambit, si deja planuiam ca in seara asta sa o tarai pe Ellie dupa mine la petrecerea lui Jamie, de unde planuiam sa nu ies pana nu eram destul de ametita. Inainte sa plecam, profesoara a venit din nou la noi, si ne-a anuntat ca a doua zi, pe la ora 2pm sa fim la scoala, in sala de teatru pentru ca avea sa ne comunice o schimbare.
            Nu cred ca au auzit-o toti, dar speram ca vor aparea fiecare urmatoarea zi.
            Am hotarat sa nu mai stau mult prin teatru, din moment ce ma intrista faptul ca toti erau in bratele persoanei iubite, iar eu eram acolo singura. Bine, in aveam pe Jamie, dar el era cu prietenii lui. Astfel, am iesit din cladire si am intrat in masina mea. Mi-am scos telefonul din geanta si m-am uitat peste el, aducandu-mi aminte de mesajul primit.
            Ellie: „Emma, cand vii spre mine opreste-te te rog la tine mai intai pentru ca am uitat o bluza de care am neaparat nevoie la tine in camera. Thanks! *kisses*”
            Eu: „Ok. Totusi, pregateste-te. We’re gonna party tonight!”
            In 10 minute am ajuns in fata casei mele, si mi-am scos cheile din geanta pentru a descuia usa. In schimb, se parea ca nu aveam ce sa descui, din moment ce se parea ca era deja descuiata.
            Em: „Well, probabil am uitat-o descuiata azi dimineata, la cat de ametita am fost!”
            Pentru ca deabea asteptam sa ajung la Ellie acasa nici nu m-am mai descaltat de platformele mele. L-am vazut pe Blu in bucatarie, tolanit pe gresie, in timp ce dormea. In toata linistea din casa, platformele mele faceau un zgomot extrem de mare, de aveam impresia ca se v-a cutremura pamantul si v-a cadea casa peste mine!
            Am intrat in camera mea, si am inceput sa ma uit dupa bluza care si-a uitat-o Ellie. Aveam in mintea mea o mie de injuraturi, pentru ca nu imi daduse niciun indiciu cum arata bluza aia! Mi-am luat telefonul din geanta, vrand sa ii dau un mesaj lui Ellie. In schimb, exact atunci, primisem un mesaj de la Zayn.
            Zayn: „I wanna tell you that...”
            What? Ce avea sa zica? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu