luni, 5 martie 2012

6.


            La hotel
            Ellie povesteste
            Se pare ca planul lui Zayn chiar a mers foarte bine. Adica in momentul in care au aparut ceilalti 3 fanele au fost fascinate si nu au mai dus lipsa lui Zayn sau a lui Niall. Iar in momentul ala un asistent a pus-o pe Emma pe bancheta din spate, iar eu, Niall si Zayn am urcat repede in masina, pornindu-ne spre hotel.
            Cand am ajuns in camera baietilor, am observat ca nu aveau camere sperate. Adica stateau intr-un fel de apartament-hotel. Aveau un living propriu, bucatarie proprie si baie proprie, ceea ce era destul de tare. Normal ca din momentul in care am intrat in apartament Niall s-a izbit in frigider iar eu cu Zayn am ajutat-o pe Emma sa se miste pentru ca inca era slabita din cauza pastilelor pe care le-a primit.
            Am instalat-o in patul lui Zayn care era imens, si am vazut ca in fata patului era o canapea. Probabil avea sa doarma acolo, nu in pat cu ea. Vazand ca ma uit insistent la canapea mi-a zis sa stau calma ca acolo o sa doarma.

            ~

            Eu: Ellie,esti asa scumpa, iti faci griji pentru mine si cand nu sunt in stare de nimica.
            Ellie: Asta e rostul meu. Poate fi el nu stiu cine, dar o are pe prietena mea cu el, si daca i se intampla ceva, a pus-o.
            Am schitat un zambet, care am incercat sa il transform in ras,dar ma durea burta prea tare.
            Eu: Zayn, scuze ca ti-am transformat camera intr-un spital. Uite numai cate mate mi-au dat astia.            (Emma se referea la perfuzia ei, si i se parea ca avea o mie de fire pe ea)
            Am auzit-o pe Ellie ca ii soptea ceva lui Zayn dar imi era prea rau ca sa ma concentrez pe ceea ce vorbesc ei.
            Stiu ca nu am mai putut sta teaza prea mult din cauza pastilelor. De obicei pastilele ma molesesc si imediat ma duc la somn. Nu mai stiu ce s-a intamplat.
           
                        Zayn
           
            Ellie: Ok, uite, doctorul mi-a scris aici cum trebuie sa isi ia pastilele ca sa nu mai aiba durerea de burta si sa nu ii mai fie atat de rau, sa poata scapa de perfuzie mai repede. Daca suna parintii ei ai numarul meu si ma suni de pe numarul Emmei sau orice alt numar si vorbesc eu cu ei. Nu vreau sa afle ca Emma are intoxicatie alimentara. Daca aud de asta nu o sa aibe incredere  in mine si nu vreau asta.
            Zayn: Ok, am inteles. In schimb, daca o sa trebuiasca sa plecam toti din apartament va trebui sa vii tu sa stai cu ea.
            Ellie: ok, doar da-mi  un mesaj inainte.
            Zayn: Si cu masina ei ce facem? Nu o pot lasa in fata hotelului.
            Ellie: Pai cel mai normal ar fi daca ar sta in fata casei mele.
            Niall *apare in camera*: Pai asta inseamna ca trebuie sa te conduca cineva, nu?
            Ellie: Da, pentru ca nu am permis de conducere.
            Zayn si Niall si-au aruncat priviri intelese numai de ei. Zayn si-a bagat mana in buzunar si a scos cheile de la masina Emmei si i le-a aruncat lui Niall.
            Niall: Haide Ellie, te duc eu acasa.
            Ellie: Si tu cu ce vii inapoi?
            Niall: Am sa iau un taxi.
            Ellie: Ok, multumesc baieti, pentru tot. Nu credeam ca o sa va intalnesc vreodata. Iar acum ca v-am intalnit, imi pare rau ca prietena mea a ajuns asa, si mai ales ca ti-am transformat camera intr-un spital, Zayn.
            Zayn: E in regula, Ellie.
            Ellie si Niall au iesit din camera mea, lasandu-ma singur cu Emma. Stiu ca deabea o cunosc pe fata asta, dar, nu stiu..ceva m-a facut sa actionez asa. Adica, ceva m-a facut sa o iau la hotel. Stau si ma uit la ea, si nu stiu ce. Am doar o singura idee in cap, dar sper sa nu ma fi inselat.
           
                        Spre casa lui Ellie
           
            Ellie: „Niall Horan ma conduce acasa la mine! Niall Horan!  Probabila sunt rosie din cap pana in picioare. Nici nu stiu ce sa mai zic. Adica nu am zis nimica tot drumul, haide Ellie, trebuie sa iti dai drumul cumva la gura. Spune orice, oricat de penibil ar suna.”
            Ellie: De ce s-a alarmat Zayn atat de tare cand a vazut ca i s a facut rau Emmei?
            Niall: Well, Zayn vrea sa ajute pe toata lumea. Si inainte sa se intalneasca cu Emma se vedea pe fata lui ca este nerabdator. Si poate nu vrea ca intalnirea lui cu Emma sa se termine asa.
            Ellie: Ai dreptate. Ei erau la intalnire, intr-un fel.
            Niall: Exact. Si cumva am ajuns si noi sa avem o intalnire..
            Ellie:”asta a fost. Sunt total nebuna. Niall Horan a zis ca am avut o intalnire! Si m-a mai si imbratisat astazi! So lucky! Cui ii voi zice, nu ma v-a crede!”          
            Ellie: Da, o intalnire care a inceput la Nandos, unde ne-am si cunoscut, de acolo am ajuns la spital, dupa la hotelul tau, si acuma ma conduci acasa.
            Niall: da, asta e realitatea, dar tu poti sa ti-o imaginezi cum mi-o imaginez si eu, adica asa : Ne-am intalnit la Nandos cand eu eram lihnit de foame, dupa am cunoscut-o si pe prietena ta iar tu l-ai cunoscut pe Zayn, am facut o plimbare cu masina iar dupa am ajuns la hotelul unde stam noi. Apoi, te conduc acasa cu masina prietenei tale.
            Ellie: Varianta ta suna mult mai bine.
            Niall: Da. Ar trebui sa fixam realitatea.
            Ellie: Adica?
            Niall: Ellie, ti-ar placea sa mai iesim odata?
            Ellie: „Daca mi-ar placeaaa?! Ooo doamne! Doar sa fiu idioata sa zic nu!”
            Ellie: Sigur!
            Niall: Ok, atunci, iti las numarul meu de telefon.
            Ellie: Numarul meu de telefon il poti lua de la Zayn, i l-am lasat in caz de urgenta, sa ma sune.   
            Niall: Ok. Mi-a facut placere sa te intalnesc Ellie, calatoria se sfarseste aici,din pacate.
            Ellie: Calatoria pana la casa mea. Urmeaza urmatorul capitol, si inca nu stim ce ne asteapta.
            Niall: Exact.       
            Am iesit amandoi din masina, el a sunat la taxi, iar eu am mai stat cu el pana cand i-a venit taxiul.
            Ellie: Si totusi, daca tu conduci,de ce nu ai zis nimica? Adica,atunci cand am intrebat daca unul din voi conduce, l-ai lasat pe Zayn sa conduca.
            Niall: Pentru ca el e bun in situatii de urgenta, si plus ca speram ca voi sta in spate cu tine, dar apoi am vazut ca te-ai dus in spate cu Emma si nu am vrut sa va inghesuiesc.
            Ellie: Aww, uite a venit taxiul.
            Niall: Ok, Ellie, ne mai vedem.
            Ellie: See ya.
            O doamne, Ellie, iti dai seama ca ai sansa sa te intalnesti cu un cantaret cunoscut international? Cat de tare a devenit ziua asta? Cred ca e cea mai norocoasa zi pentru mine. Nimeni  nu o sa creada ca eu, Ellie, m-am intalnit cu Niall Horan, am acces la apartamentul One Direction, am numarul lui Niall si am sansa la o a doua intalnire cu el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu