joi, 15 martie 2012

30.


            Vineri 23 Decembrie, partea a II-a

            Dupa ce Niall a intrat in dormitor, l am vazut pe Zayn cum s a ridicat de pe canapea. Mi a facut semn sa intru cu el in baie din moment ce in bucatarie erau Harry si Liam iar in camera noastra nu imi dadea voie sa intru. Am intrat in baie si am vazut ca pe fata lui apareau mai multe emotii. Chiar daca Niall m ar fi obligat sa tac din gura, as fi cedat acestei fete. Nu vroiam ca Zayn sa fie suparat pe mine sau sa aiba dubii.
            Eu: Inainte sa incep, promite mi ca nu o sa te superi pe mine..
            Zayn: Emma, in momentul asta nu iti pot promite asa ceva! Si tu ai zice la fel daca ai fi in locul meu. Explica mi si mie ce se intampla intre tine si Niall. Pentru ca nu stiu ce sa mai cred. Tu imi zici sa nu ma ingrijorez, sa am incredere in tine. Si incerc foarte tare, dar apare si gelozia mea, pentru ca tin la tine. Nu pot intoarce spatele la faptul ca tu ai secrete cu Niall si ca sunt zile in care stai ore intregi in oras cu el si nu imi zici ce s a intamplat. Si tu ai crede ceea ce cred ceilalti despre voi. Spune mi ca nu e adevarat ceea ce cred ei..
            Pana in momentul de fata nu imi dadusem seama cat de greu era pentru Zayn sa nu imi zica tot timpul asta nimic din toate astea. Astepta ca eu sa vin la el si sa ii explic cum statea situatia. In acel moment mi am dat seama cat de idioata am fost ca i am ascuns lui Zayn ceea ce faceam eu cu Niall. Am inceput sa ii explic despre ce era vorba, dandu i si cel mai mic detaliu. Cand am terminat, am vazut ca expresia de pe fata lui Zayn nu se schimbase, ci chiar era putin mai grava.
            Zayn: Emma, tu imi zici mie sa am incredere in tine, si am, dar problema este daca tu ai incredere in mine! Si din cate vad, nu ai. Iar lucrul asta doare mai mult decat iti poti imagina.
            Zayn s a intors si a iesit din baie. Avea completa dreptate. Am fost o idioata ca nu i am zis ce se petrecea. Daca ii ziceam dinainte nu se intampla nimica. M am simtit lipsita de puteri, asa ca m am asezat pe marginea cazii, lasandu mi lacrimile sa apara pe obrajii mei. Acum, si Ellie era suparata pe mine iar Zayn era mai rau de atat. Nu imi parea rau de ceea ce facusem cu Niall, dar imi parea rau ca nu ii zisesem lui Zayn. Nu stiu cat timp am stat in baie, facandu ma o idioata in continuare, dar dupa ceva vreme am auzit un bocanit in usa, iar eu am zis ca putea intra. L am vazut pe Harry intrand in baie, fiind destul de aranjat. Mi am adus aminte de planurile care ni le facusem in seara asta. Nu mai avea niciun rost sa merg cu ei in club, din moment ce Zayn nu era langa mine. Nu puteam sa ma duc sa ma distrez, in timp ce el era suparat pe mine.
            Harry: O Doamne, Emma! De ce ai plans?
            Am auzit usa de la baie inchizandu se si l am vazut pe Harry apropiindu se de mine. Pentru ca eram cu capul in jos, Harry s a asezat pe chilostei ca sa imi vada fata.
            Harry: Emma, ce s a intamplat?
            Eu: S a intamplat sa fiu o idioata Harry! Asta s a intamplat! 
            Harry: de ce zici asta?
            Eu: Pentru ca l am facut pe Zayn sa fie suparat pe mine! L am facut sa se indoiasca de sentimentele mele pentru el! Si de aia ma simt ca o idioata! Nu trebuia sa ii ascund lucrul ala. Trebuia sa am incredere in el la fel cum are si el in mine..
            Harry: Emma, orice s a intamplat intre voi doi sunt sigur ca o sa o rezolvati. Si nu esti o idioata. Iar Zayn poate fi destul de suparat acuma, dar din cate stiu eu, el chiar tine la tine si nu cred ca o sa scapi atat de repede de el.. Haide , nu mai sta aici singura. Sterge ti lacrimile si haide cu noi. 
            Eu: Nu am niciun chef de club in momentul de fata. Plus ca nu am nicio rochie, pentru ca Zayn nu ma lasa sa intru in camera iar Ellie probabil ca e si ea suparata pe mine.
            Harry: Rochie? Despre asta e vorba? Haide Emma! Danielle sunt sigur ca o sa te ajute in privinta asta. Si despre Ellie si Zayn, stai calma ca nu o sa ramana in cabana, cum nici tu nu o sa ramai. Te rog eu sterge lacrimile, si haide sa vorbim cu Danielle. 
            Harry m a imbratisat, dandu mi speranta ca totul v a fi bine. Am hotarat ca voi merge in club doar pentru a avea parte de cateva shot uri. Cand am iesit din baie probabil inca mai aveam ochii rosii din moment ce Louis s a uitat ciudat la mine. Harry a vorbit cu Danielle, iar ea a fost de acord sa ma ajute sa ma pregatesc. M a luat in camera ei si a lui Liam, si m a pus sa stau pe marginea patului.
            Danielle: si, cat de sexy vrei sa fii in seara asta?
            Eu: destul de sexy incat sa arat umilitor de bine cand ma afund in shoturi.
            Danielle: Emma, pregateste te sa fii transformata *rade*.
            Pot spune ca atitudinea pozitiva a lui Danielle m a mai inveselit putin. Cand am iesit din camera ei si a lui Liam, eram imbracata intr o rochie neagra, scurta, mulata si simpla. De asemenea Danielle imi imprumutase un lantisor si imi facuse parul carliontat. Cat despre machiaj, putina pudra, rimel si ruj. Mi am luat o pereche de tocuri care le aveam la intrarea in cabana, si am inceput sa merg prin living pentru a ma acomoda cu ele.
            Louis: Emma, daca Zayn nu vine in seara asta cu noi, vrei sa fii partenera mea?
            Harry *ii da o palma usor peste cap*: nu e momentul sa faci chestiile astea, Boo-Bear. Chiar nu este momentul...
            L am vazut pe Louis uitandu se derutat la Harry, iar acesta i a facut semn doar sa taca din gura. M am asezat pe canapea langa Danielle, care mi a oferit o imbratisare spunandu mi ca totul o sa fie ok.
            Am vazut o pe Ellie cum a iesit din camera impreuna cu Niall, amandoi pregatiti pentru party. Am vazut ca nu exista nicio tensiune intre ei, insemnand ca totul era ok. Eram bucuroasa pentru ei. Ma bucuram ca nu erau in situatia in care eram eu cu Zayn. Ellie si Niall s au asezat langa mine, si au inceput sa vorbeasca despre nu stiu ce film.
            Nu am fost atenta la nimeni din camera, privirea mea era spre televizor, iar gandul imi era total in alta parte. Mi am dezlipit ochii de pe televizor in momentul in care am auzit usa de la camera mea si a lui Zayn deschizandu se, si l am vazut pe Zayn pregatit pentru club. Nu am putut sa imi iau ochii de pe el nici macar in momentul in care am urcat toti in masina, sau cand am ne am platit intrarea in club. Defapt, nici in club nu imi puteam lua ochii de pe el. Imi parea nespus de rau de ceea ce facusem.. 
            Am incercat sa dansez, dar nu puteam face nicio miscare. Pana la urma am hotarat sa stau tot restul serii pe canapeaua inchiriata, deplasandu ma din cand in cand pentru un alt shot sau un suc. M am uitat dupa ceilalti, si l am vazut pe Harry dansand cu o fata mai invarsta decat el, Niall si Ellie erau ca de obicei impreuna, Louis dansa si el cu o fata pe care parea sa o cunoasca, iar pe Zayn l am vazut la bar.
            M am uitat la el pret de cateva minute, si am vazut ca tocmai bause un shot iar acuma avea in fata cu pahar cu apa plata si lamaie. Zayn si a ridicat capul si s a uitat spre mine, iar apoi s a intros catre fata de langa el, care se pare ca il intrebase ceva. Am vazut cum amandoi au inceput sa rada, iar fata i a soptit ceva la ureche lui Zayn iar acesta cerut inca un shot. Nu am putut sa nu imi iau privirea de pe el. Ma simteam inutila si imi venea sa izbucnesc in plans. Probabil nimeni nu m ar fi observat, din moment ce toti petreceau. Am hotarat sa imi mai iau un shot, si mi am promis ca v a fi ultimul. Barmanul deja stia ce fel de shot vroiam, asa ca in momentul in care am ajuns la bar mi l-a si intins. Dupa ce mi am baut shotul la bar, m am uitat din nou spre Zayn si am vazut ca radea cu acea tipa, iar ea s a apropiat si mai mult de el, soptindu i ceva la ureche. L am vazut pe Zayn uitandu se la mine iar apoi i a zis ceva acelei fete, cu zambetul pe buze. Nu stiu exact ce i a zis, dar am vazut o pe acea fata cum i a descheiat primul nasture de la camasa lui iar el i a zis ceva, uitandu se insistent la ea.
            Nu mai vedeam nimic in fata mea, pentru ca ochii mi se umplusera cu lacrimi. M am departat de bar si mi am facut loc prin multime, incercand sa gasesc baia. Cand am gasit o, am vazut ca era o singura baie, pe care o imparteau ambele sexe, asa ca am ales sa stau pe un coridor care ducea spre iesirea din club.
            M am sprijinit de perete, si mi am lasat lacrimile sa curga. Deja mi l imaginam pe Zayn sarutandu se cu acea fata, sau probabil ca deja chemau un taxi.. Am auzit cum usa de la  club a fost deschisa, asa ca mi am sters repede lacrimile, si m am intors cu spatele spre persoana care iesise din club. Am simtit cum cineva mi a atins fundul, iar cand m am intors am vazut un adolescent care nu il cunosteam. Era foarte beat, deabea tinandu se pe picioare. M am incruntat la el si i am luat mana de pe fundul meu iar el a balmajit ceva gen ca ii place de mine ca sunt agresiva. Tipul si a pus mainile pe fata mea, incercand sa se apropie de mine. Atat ii trebuia sa se atinga de mine. Nu stiu sa ma apar, dar stiu ca am o tinta destul de buna catre punctele sensibile. Prima data l am impins pe tip de langa mine iar el s a izibit de peretele din spatele lui. Probabil ca l am lovit, din moment ce s a repezit spre mine. M a speriat, iar din instinct i am dat cu genunchiul in oua. Adolescentul s a lasat in jos de durere, si mi am dat seama ca atunci puteam fugi. M am indreptat spre usa de intrare in club, planul meu fiind sa ma fac pierduta in multime. In schimb, cand am deschis usa am dat nas in nas cu Zayn. Ma simteam usurata ca am dat peste el, dar dupa mi a venit in minte imaginea in care acea tipa ii descheiase nasturele, si am ramas fara vlaga, din nou. 
            Zayn s a uitat la mine si dupa l a vazut pe tipul care se vaicarea de durere si si a dat seama de ceea ce vroia sa imi faca psihopatul ala. L am vazut pe Zayn cum a dat sa se duca la ala, dar l am oprit, deoarece am vazut niste bodyguarzi venind spre coridor. Se pare ca bodyguarzii l au dat afara pe acel tip, pentru ca vindea droguri in club si pentru ca agresase cateva persoane. Dupa ce bodyguarzii au plecat de pe cordior, am ramas numai eu cu Zayn, si am simtit cum ochii lui erau pe mine, sa vada daca nu am patit ceva.
            Eu: sunt bine... Du te sa te distrezi in continuare..
            Zayn: nu pot, Emma.
            Eu: De ce? Nu iti mai place cum arata acea tipa?
            M am uitat la camasa lui si am vazut ca era din nou incheiat la ea, ceea ce insemna ca...
            Zayn:  Emma, nu pot pentru ca fara tine nu exista distractie. Nu pot sta suparat pe tine nici daca as vrea. Nu pot sa ma dau la altcineva nici daca m ai plati. Si asta din vina ta, pentru ca, ei bine, you stole my heart.
            Mi am ridicat privirea spre Zayn iar el m a sarutat. Mi au dat lacrimile, si m am lipit de corpul lui Zayn, iar el m a imbratisat. Sarutul devenea din ce in ce mai intens, pentru ca amandoi ne puneam sentimentele in el.
            Eu: Zayn, imi pare rau pentru tot. Nici nu iti dai seama cat de mult regret ca nu ti am zis.
            Zayn: Si mie imi pare rau Emma. Imi pare rau ca te am facut sa plangi atat de tare. 
            Am simtit cum pe obrazul meu si au facut aparitia alte lacrimi, dar de data asta erau de bucurie. Zayn mi a sters lacrimile de pe obraji iar dupa si a lipit buzele de ale mele. Eram bucuroasa ca ma impacasem cu Zayn, incat tot timpul cat am mai stat in club, am stat amandoi pe canapea, imbratisati, asteptand ca ceilalti sa se satrure de party. 
            Pe la 3 dimineata Niall si Ellie au zis ca sunt obositi si ca vor sa mearga acasa. Nu mi se parea ca sunt ei obositi, dar am zis sa ii cred pe cuvant. M a mirat faptul ca Louis era treaz in momentul in care ne am pornit spre cabana. De asemenea, Harry ne a anuntat ca trebuia sa aiba parte de niste pussy, asa ca el inca nu pleca cu noi. 
            Cand am ajuns acasa, Niall a luat o in brate pe Ellie si a dus o in dormitorul lor. Deja imi imaginam ce o sa fie acolo. 
            Eu: Acuma pot intra in dormitor sau trebuie sa dorm pe canapea?
            Louis: Emma, daca Zayn nu te lasa sa intri in dormitor, stii, eu in seara asta dorm singur..
            Zayn: Louis, Emma doarme cu mine.
            Eu: Scuze Lou *il ciupeste de obraji*
            Louis: Bine! Atunci o sa dorm cu un morcov!
            Zayn: nu stiu daca mai avem morcovi.
            Eu: macar am avut morcovi?
            Louis: Eee! Atunci o sa apelez la cartoful lui Niall!
            Ok, imi retrag cuvintele. Louis era beat. Am ras de el impreuna cu Zayn pentru ca facea multe faze comice. Pana s a dus la culcare cred ca a stat in toate pozitiile posibile si imposibile! Imi era putin foame asa ca m am dus sa mananc niste prajituri facute de Ellie si de Niall. Cand le am vazut, am ramas cu gura cascata pentru ca aveau o gramada de cicolata! Am luat una, si am gustat o. Era incredibila! Cred ca Niall si a gresit meseria, pentru ca trebuia sa fie bucatar. Si daca devenea bucatar ar fi cunoscut o pe Ellie intr o emisiune Tv, si asa Ellie ar fi devenit prietena lui Niall, ajungand sa faca mancare impreuna, la fel ca acuma. Am vazut o mana care a luat o prajitura de pe farfuria din fata mea, iar cand m am intors in spate si l am vazut pe Zayn care mi a afisat un zambet urias. Dupa ce am mancat prajiturile din farfurie *eu doar una iar Zayn restul* m am uitat la ceas si am vazut ca era 4 dimineata. Am cascat din cauza oboselii si mi am intors privirea spre Zayn.
            Zayn: Ok, haide in camera.
            Eu: ok.
            Am iesit din bucatarie iar cand am ajuns in fata camerei, Zayn mi a pus mainile la ochi. Am auzit cum a aprins becul din camera, iar cand m a lasa sa deschid ochii am ramas surprinsa. Toata camera era decorata in stil de Craciun si era luminata peste tot de niste beculete micute. Poate pentru altcineva, nu era o surpriza atat de mare cum era pentru mine. Dar cum sunt nebuna dupa Craciun, dar si faptul ca Zayn decorase camera, facea totul sa fie superb. Nu am putut sa nu observ ca intr un colt al camerei era un bradut, care astepta sa fie impodobit. De asemenea, toate ornamentele care le folosise in camera erau de culoare rosie, cum imi placea.
             Dupa ce am cercetat camera, mi am intors privirea catre Zayn si am vazut ca isi musca buza de jos din cauza emotiilor.
             Zayn: Deci?
             Eu: Iubesc camera asta! *il imbratiseaza*
             Cu toate ca eram obosita, nu am putut dormi. Ma foiam in pat, uitandu ma inca prin camera. Zayn dormea, iar lumina de la beculetele din camera se aseza perfect pe fata lui. Mi am adus aminte cum ne am intalnit, lucru care m a facut sa imi para bine ca imi pierdusem telefonul in acea zi. M am apropiat de Zayn si l am imbratisat, alungand toate gandurile din capul meu si incercand sa adorm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu